Oscar Cardozo ve Douglas için gelen teklifleri değerlendirmeye alan Trabzonspor’da, maliyetleri 3.5 milyon Euro’yu bulan oyuncular için son kararı Başkan Usta verecek. Asıl sorun ise senelik 2.5 milyon Euro alan Dame N’Doye’nin gelen teklifleri reddedip, takımda kalmakta direnmesi.

Yeni sezona bambaşka bir kadroyla giriş yapan Trabzonspor, takımdan gönderilecek oyuncular konusunda sıkıntı yaşamaya devam ediyor. Büyük umutlarla alınan ancak yeni sezonda kadroda düşünülmeyen yüksek maaşlı oyuncuları göndermek için uğraş veren Fırtına, Oscar Cardozo ve Douglas için gelen teklifleri değerlendirmeye aldı. 

Paraguaylı golcü için İspanyol ekibi Malaga, Dogulas için de Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon teklifini sundu. Senelik 2.5 milyon Euro kazanan Cardozo ve 1.5 milyon Euro maliyeti olan Douglas’ı bir an önce elinden çıkarmak isteyen Trabzon, önerilen bonservis bedellerinin oldukça düşük olması sebebiyle işi ağırdan alıyor. İki yıldızın da gitmeye sıcak baktığı öğrenilirken, son kararı Başkan Muharrem Usta’nın vereceği öğrenildi.

N’Doye kalmakta diretiyor

Cardozo ve Douglas takımdan ayrılmak için sorun çıkarmazken, asıl krizin Senegalli golcü Dame N’Doye’de olduğu belirtildi. ‘Bonservisini verelim kendine takım bul’ önerisini kabul etmeyen N’Doye’nin gelen tekliflerin tümünü reddettiği, yıllık 2.5 milyon Euro garanti maaşını riske atmak istemediği kaydedildi. Oyuncunun yarattığı soğuk hava, gidişini çıkmaza sokarken, Ersun Yanal’ın bu yıl oyuncuyu kesinlikle kadrosunda görmek istemediği belirtildi.