Trabzonspor’da çare yine transfer olarak görülüyor. Mevcut yönetim göreve geldiğinden itibaren tam 9 transfere imza attı ve birçok futbolcuyu da satarak yeniden yapılanmaya gitti. Ancak yeni yapılanma kötü sonuç verdi ve şu ana kadar hem futbol, hem de alınan sonuçlar hayal kırıklığı yarattı. Bunun üzerine çareyi yine transfer yapmakta bulan Bordo-Mavili yönetim, ara dönemde kadroya en az 3 futbolcu takviye etme kararı aldı. Geçtiğimiz transfer mevsiminde sadece yabancı transferi gerçekleştiren Usta ve ekibi, yeni dönemde ise genellikle yerli gurbetçilere yönelecek. Bu noktada listedeki en önemli isimlerden birinin de Bilal Başacıkoğlu.. 

GELMEYİ ÇOK İSTİYOR

Hollanda’nın güçlü takımlarından Feyenoord forması giyen ve sağ kanat oynayan 21 yaşındaki Bilal için yaz transfer döneminde de görüşmeler yapılmış ancak anlaşmaya varılamamıştı. Ocak döneminde bu futbolcunun transferi için çok daha yoğun çaba harcanacak. Aynı zamanda Türkiye U21 Milli Takımı’nın formasını da giyen ve etkili futboluyla izleyen herkesi kendisine hayran bırakan Bilal de Bordo-Mavili takıma transfer olmaya sıcak bakıyor. Trabzonspor kurmayları bu futbolcuyla ön görüşme yaparken kendisinden, “Kulübümle anlaşın gelirim” yanıtını aldı. 

BABASI DA ‘TRABZONSPOR’ DİYOR

Babası Trabzonlu olan Bilal, Feyenoord’da zaman zaman yedek kalması nedeniyle huzursuzluk duyarken Trabzonspor’da sürekli ilk 11’de oynama şansı bulabileceğini düşünüyor. Yönetim özellikle sağ kanatta büyük sorun yaşanmasından dolayı, Bilal’in işini bitirmek için ekonomik anlamda da şartları sonuna kadar zorlayacak. Bilal’in babası da, oğlunun Bordo-Mavili formayı giymesini çok istediği için transferde özel çaba harcayacak. Teknik Direktör Ersun Yanal da kanatlarda hareketli, çabuk, hızlı, dripling ve orta yapma yeteneği olan Bilal’in transferine onay veriyor.
Editör: TE Bilişim