6-0’lık kupa galibiyeti, moral olarak dip yapmış Trabzonspor’u kendine getirdi. Dünkü antrenmanda tüm futbolcuların yüzü gülüyordu. Farklı sonuç, zorlu lig serisi öncesinde Karadeniz ekibine adeta ilaç gibi geldi.

Trabzonspor, Süper Lig’de aldığı üst üste 3 yenilgiden sonra büyük moral bozukluğu yaşamış, bu ruh hali, antrenmanlara da yansımıştı. Ancak Türkiye Kupası’ndaki zayıf rakibi Serhat Ardahanspor karşısında aldığı galibiyet, Fırtına’nın havasını değiştirdi.

Dünkü antrenmanda uzun bir aradan sonra ilk kez yüzler gülerken, oyuncuların sık sık birbiriyle şakalaşması ve Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde çınlayan kahkaha sesleri, girilecek kritik lig virajı öncesinde teknik heyet ile yönetimi fazlasıyla mutlu etti.

Kadro bugün netleşiyor

Serhat Ardahanspor karşılaşmasında ilk kez takımın golcüleri N’Doye, Jun Suk ve Ramil’in golle buluşması, sakat olan Uğur Demirok’un yerine forma giymesi beklenen Mustafa Akbaş’ın yüksek performansı, kadro arayışı içinde olan teknik direktör Ersun Yanal’ın elini hayli zenginleştirdi. Tecrübeli hoca, Bu hafta oynanacak olan Konyaspor mücadelesinin kadrosunu bugün yapılacak son taktik provada netleştirecek ve öğrencileriyle paylaşacak.
Editör: TE Bilişim