Bordo mavili takımın Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, 1-0 kazandıkları Kayserispor maçının takımın moral ve motivasyonunu artırdığını, Adanaspor maçında da sahaya kazanmak için çıkacaklarını kaydetti.

"GALİBİYET SERİSİ BAŞLATMALIYIZ"

Adanaspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Çubukçu, "Kayserispor galibiyetinin anlam kazanması için Adanaspor maçından da mutlaka galip ayrılmamız gerekiyor. Futbolcularımız sahada bunun bilinciyle oynayacaklar. Bizler yönetim kurulu olarak saha dışında yapılması gerekenleri gerçekleştiriyoruz. Onlar da sahada Trabzonspor’un formasına yakışan şekilde mücadele edecek. Kayserispor maçı sonrası bir seri başlatmamız gerekiyor. Adanaspor karşılaşmasında taraftarlarımızın da tribünlerde yerini alarak takıma destek vermesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

YENİLERDEN SKORA EN ÇOK KATKI SAĞLAYAN BERO

Trabzonspor'un sezon başında Slovakya'nın Trencin takımından transfer ettiği 20 yaşındaki Matus Bero, bordo mavili takımın yeni transferleri arasında skora en çok katkı sağlayan isim oldu. Teknik direktör Ersun Yanal’ın 12 lig maçında 904 dakika şans verdiği genç orta saha oyuncusu, ligde 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Sezon başında takıma katılan isimlerden Onazi ligde 2 gol, Sheidaev ve Suk kupada 1’er gol kaydederken, Castillo, İbanez ve Durica’nın gol ve asisti bulunmuyor.