Galatasaray galibiyeti nedeniyle takımın yanı sıra personele de prim verilmesi kararı alan yönetimin bu anlamda yaptığı ayrıcalık kurum içerisinde tepkilere neden oldu. Üç aydır maaş alamayan çalışanlar yönetime olan güvenlerini kaybederlerken, yaşadıkları mağduriyet nedeniyle zor günler geçiriyorlar.

KARARIN ALTINDAN ÇUBUKÇU ÇIKTI

Prim dağıtımında personel arasında ayrımcılık yapılması kararının ardından Asbaşkan Ahmet Çubukçu çıktı. Takımla ilgili personel dışında idari anlamda görev yapanlara dağıtılacak primin kimlere verileceğinin belirlenmesinde etkili olan Çubukçu'nun hangi kriterlere göre belirlemede bulunduğu anlaşılamadı. Yaşanan gelişme kulüpteki iş verimini de olumsuz yönde etkiledi.

ÇALIMBAY MENAJERİNİ ATADI

Yönetimin personel konusundaki çelişkileri Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın uygulamalarıyla da kendini gösterdi. Kalabalık bir yardımcı kadrosuyla çalışan Çalımbay'ın, kulübe idari menajer ve doktor getirmesi yönetimin çaresizliğini gözler önüne serdi. Teknik Direktör'ün bu anlamda yürütmeye direkt müdahale etmesi yönetim otoritesinin kalmadığı yorumlarını güçlendirdi.

TRABZON'DA DOKTOR MU YOK?

Menajer olarak Kerem Atılmaz'ı getiren Çalımbay, idari anlamda kesinlikle bütün sorumluluğun bu isimde olacağını vurgularken, Mert Tuncay'ı atıl duruma düşürdü. Rıza Çalımbay'ın, Başkanı, Asbaşkanı dahil içerisinde 3 doktor bulunan yönetime rağmen Eskişehir'den ortopedist, fizyoterapist ve masör getirmesi ayrı bir tartışma konusu olurken, uygulamalar çalışma ortamına darbe olarak yorumlandı.

Altuğ ATALAY