Trabzonspor'da ligin ilk yarısının sonları yaklaşırken gündem yine transfere kaymaya başladı. Bordo Mavili Kulüp'te son iki yönetim döneminde izlenen yanlış politikalara ve ekonomik anlamda yaşanan çöküşe rağmen nasıl bir yol izleneceği merakla bekleniyor. Puan sıralamasında zirvenin gerisine düşen ve şampiyonluk ihtimali büyük oranda yok olan Trabzonspor'da bu gerçek ortadayken yeni maceralara atılmanın gereksiz olduğu görüşü ağırlık kazanıyor.

YUSUF'A SÖZLER TUTULMADI

Yönetim Kurulu özellikle Yusuf Yazıcı'nın satışıyla ile ilgili gündem oluşturmaya çalışırken bu oyuncuyla ilgili verilen sözlerin hiç birisinin tutulmadığı ortaya çıktı. Oyuncunun maaşında iyileştirme, ev alımı gibi sözlerin tutulmadığı bunun yanı sıra Yusuf Yazıcı'nın bizzat yöneticiler vasıtasıyla menajer Ahmet Bulut'a yönlendirilmeye çalışıldığı öne sürüldü. Genç futbolcu ise bu yöndeki talepleri olumsuz karşılayarak geri çevirdi.

KİRALIKLAR NE OLACAK?

Finansal Fair Play anlaşması nedeniyle eldeki kadrodan oyuncu boşaltmadan yeni transfer gerçekleştirmesi imkansız görünen Trabzonspor'da kimlerin elden çıkartılacağı ise ayrı bir tartışma konusu. Özellikle kağıt üzerinde ocak ayına kadar kiralık görünen Sosa'nın kalan haftalardaki performansı kendisiyle ilgili kararın netleşmesinde belirleyici olacak. Ayrıca diğer kiralıklar Hubocan ile Bongonda da geri gönderilmesi ihtimali bulunan isimler.