Trabzonspor altyapısında sular durulmuyor. Son olarak Antalya'da yaşanan olay bardağı taşırdı. Buna göre Aşkın Dilli'nin çalıştırdığı U19 takımıyla birlikte U21 Antrenörü Ali Kemal Yılmaz da Antalya'ya gitti. Hafta sonu ise U21 Takımı'nın Kayserispor'la maçı vardı. Ancak Trabzon'da etkili olan sis nedeniyle uçaklarda yaşanan iptaller Ali Kemal Yılmaz'ın dönüşünü ve maça yetişmesini engelledi.

TELEFONLA TAKIM LİSTESİ

Bunun üzerine Yılmaz, telefonla yardımcısını arayarak Kayserispor maçına çıkacak kadroyu verdi. Durumu öğrenen Yönetim Kurulu Altyapı Sorumlusu Adem Beder, olaya tepki gösterdi ve yardımcıyı arayarak bu kez farklı bir kadro verdi. Böylelikle yöneticiyle teknik adamlar arasında gerginlik yaşanırken Beder, Trabzon'a dönüşte bunun hesabını soracağını vurgulayarak bu kez sorumlu Cem Bağcı ile tartıştı.

YANAL DEVREYE GİRDİ

Aradaki gerginliğin büyümesi üzerine konu Trabzon'a yansıdı. Asbaşkan Ahmet Çubukçu da Beder'den yana tavır koydu. Yönetimin Ali Kemal Yılmaz'ın maçı varken Antalya'ya gitmesi konusunda tepki gösterdiği Cem Bağcı ile Antalya'da yaşanan farklı gelişmeler nedeniyle de yolların ayrılması kararı verildi. Bunu duyan Teknik Direktör Ersun Yanal ise devreye girerek kararı şimdilik frenledi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından gözler tekrar altyapıya çevrildi.

Editör: TE Bilişim