Bordo-Mavililerin hedefinin, işi son günlere bırakmadan noktayı koymak ve bu şekilde ikinci yarıya hazır bir şekilde girmek olduğu belirtildi. 

Bu konuda Başkan Muharrem Usta ile teknik direktör Ersun Yanal da fikir birliği yapmış durumda. İzleme komitesinden ilk raporları alan tecrübeli teknik adamın, kararını netleştirdikten sonra Başkan Usta ile bir final toplantısı yapacağı ifade edildi. 

İlk 11'e doğrudan katkı sağlayacak isimlerin peşinde olan Bordo-Mavililer, bunun yanı sıra kulübe zenginliğini de artırmakta da kararlı. Son dönemlerde ideal kadrosunu bulsa da sıkıntılı anlarda kulübede hamle oyuncusu problemi yaşayan Ersun Yanal'ın, bu sorunu çözmekte kararlı olduğu gelen haberler arasında. 

Sağ bek, her iki kanatta da oynayabilen hücum oyuncusu ve Jun Suk ile Muhammet'in form durumlarına göre bir de forvet transferini öncelikli olarak belirleyen Yanal'ın, orta sahaya da skor üretme özelliği bulunan bir oyuncu düşündüğü dile getirildi. 

Öte yandan Trabzonspor'da sarı kart cezası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Antalyaspor ile oynanacak maçta forma giyemeyecek olan Uğur Demirok'un yerine teknik direktör Ersun Yanal'ın, Mustafa Yumlu'ya forma vermesi bekleniyor. 

Bu sezon ligde 8 maçta 720 dakika görev yapan ve bir de gol kaydeden Uğur'un cezası nedeniyle savunmada zorunlu değişikliğe gidecek olan tecrübeli teknik adamın, Antalyaspor maçında savunmanın ortasında Jan Durica ile Mustafa Yumlu ikilisine görev verebileceği kaydedildi.

Trabzonspor yönetimi, yapımında son aşamaya gelinen Akyazı Stadı'na yönelik hazırlanan videolarla taraftara çağrıda bulunuyor. Bordo mavili kulübe ait sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda taraftarlara 'hazırlanın' çağrısı yapılırken, "Emek verdik, sabırsızlandık. Hazırlanın, vakit tamam. Fırtına geliyor" ifadelerine yer verildi.
 
Editör: TE Bilişim