Trabzonspor'da oluşturulan gündemle taraftar büyük transfer beklentisi içerisine sürüklenirken ekonomik anlamda yaşanan darboğaz ve UEFA Mali Fair Play kriterleri Bordo Mavililer'in elini kolunu bağlıyor. Kucka transferinin ardından atılacak diğer adımlar beklenirken, Onazi başta yabancıların ödemelerindeki aksama kafalarda soru işaretleri yaratıyor .

MAAŞLAR ÖDENEMİYOR

Muharrem Usta ekonomik kriz  ve UEFA anlaşmasına rağmen nasıl transfer yapılacağı sorusuna ise "Battı balık yan gider" karşılığını veriyor. Usta'nın yakın çevresine değerlendirmede bulunurken bu atasözünü kullandığı ve her ne pahasına olursa olsun transfer yapmayı göze aldığı vurgulanıyor. Personele maaş ödemeyen yönetimin transferdeki harcamaları nasıl karşılayacağı ise merakla bekleniyor.

ÇUBUKÇU EL FRENİNİ ÇEKTİ

Trabzonspor'da oluşan yoğun transfer gündemi Kucka'yı Bordo Mavili renklere bağlarken Asbaşkan Ahmet Çubukçu el frenini çekmeye çalışıyor. Yaptığı açıklamalarla transferde dengeli bir yol izlenmesi gerektiğini söylemeye başlayan Çubukçu'yu Muharrem Usta'nın ne kadar dikkate alacağı merak konusu.

Editör: TE Bilişim