Bordo Mavili kulübün eski yöneticilerinden Alpaslan Özdemir Disiplin Kurulu Başkanlığı adaylığını resmen açıkladı.

Sosyal Medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşımda bulunan Özdemir, şu görüşlere yer verdi:

"Kulübümüzün saygıdeğer  üye ve genel kurul üyelerine. 10 Aralık Cumartesi günü K.T.Ü de yapılacak olan Genel Kurul Toplantısı'na DİSİPLİN KURULUNA ADAY OLDUĞUMUZU bildiriyoruz. Kulübümüz için hayırlı olsun diyor hepinize saygı sunuyoruz.

Uzunca bir sürede gördüklerimiz ve yaşadıklarımız sonucunda, bu kurula aday olma nedenlerimizi  aşağıda ki şekilde sıralayabiliriz:

1-Kulübümüzde yıllarca süregelen yanlış alışkanlıklar ve kanıksanmalardan vazgeçilmesi gerekir. Bu görevler ilelebet sonsuza kadar –tabi senatör- gibi sürdürülecek görevler  olmamalıdır. Ayrıca bu kurullarda insanları çeken ne var ki!  yıllarca  –artık ayrılacağız-söylemlerine rağmen bir türlü ayrılamamaktadırlar.

2-Tüm kurullar mevcut yönetim kurulları veya kulüp başkanlarına bağımlı kurumlar olmayıp, Trabzonspor Kulübü Derneği ve O'nun üyelerini temsilen görev yapmalıdırlar.

3-Disiplinin adaletli olanı, ahlak ve vicdan üzerine kurulu olanıdır. Hukuk bu iki ana öğenin yol göstericisi ve uygulayıcısıdır. Ana rehber bu olmalıdır.

Bu iki öğesi eksik olan hukuk; haklının değil güçlünün yanında olur ki, bunun adı disiplin değil zorbalıktır.

Kulübümüzün içinde bulunduğu mevcut durumu da göz önünde bulundurarak başkaca şey söylemeye gerek görmüyoruz. Hizmete aday olan tüm arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz

Birlikte göreve talip olacağımız arkadaşlarım ve kendi adıma tekrar saygılar sunuyor, takımımıza oynayacağı müsabakalarda başarılar diliyoruz.

Alpaslan ÖZDEMİR

Editör: TE Bilişim