Kulüpten yapılan açıklamada;

Trabzonspor’un yeniden yolculuğunda her anlamda kulübümüzü en iyi noktaya taşımak için yapmış olduğumuz çalışmalar hızla devam etmektedir. ‘Yeniden Doğuş’ dediğimiz bu yapılanmada, Trabzonspor geleceğe emin adımlarla yürümektedir. Trabzonspor’un ruhunu, her türlü teknolojik yapıyla birleştirmek için çıkmış olduğumuz bu yolda yeni bir projeyi daha hayata geçiriyoruz.

Kulübümüze bağlı Trabzonspor Telekomünikasyon Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Ticaret A.Ş, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nca (BTK) Sanal Mobil Şebeke İşletmecisi olarak yetkilendirilmiştir. 100 bin adet mobil numaranın kullanım hakkıyla ilgili 28 Temmuz 2016 tarihinde saat 14.00’de ihaleye çıkılacaktır. İhale, İstanbul Beykoz’da Acarlar Mahallesi Acarkent 34. Sokak, Villa C 288 No: 8’de gerçekleştirilecektir.

Bu kapsamda Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş., Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ile Avea İletişim Hizmetleri A.Ş’ye davet gönderilmiştir. Söz konusu kullanım hakkı devrinin BTK tarafından onaylanması halinde kazanacak olan operatör 15 yıl boyunca numara bloğunun kullanım hakkını elde edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur…