Trabzonspor, Kazım Koyuncu'nun doğum gününde onu kulüp tarafından hazırlatılan "En Sevdali Yanımız: Kazım'ın Trabzonspor'u" isimli belgesel ile yayınlandı. Kazım Koyuncu'nun Trabzonspor'a duyduğu sevginin ve Trabzonspor'a yüklediği misyonun anlatıldığı belgesel ünlü sanatçıyı anlatırken bordo mavili taraftarları da hem düşündğürüp hem de duygulandırdı.

Trabzonspor Kulübü, "En Sevdali Yanımız: Kazım'ın Trabzonspor'u" hakkında şu açıklamayı yaptı:

“İşte o başkalığımızdır Trabzon bizim. En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz.”
Kazım Koyuncu 
Trabzonspor’un saha dışındaki en kıymetli kahramanlarındandır Kazım Koyuncu. 7 Kasım 1971’de Hopa’nın Pançol köyünde dünyaya gelen sanatçı, 25 Haziran 2005’te kansere yenik düşerek hayata veda etti. Ama onun varlığı ne gönüllerden ne de Bordo-Mavi tribünlerden eksilecekti… Çünkü Kazım, Trabzonspor’a başka türlü bir anlam yüklemiş ve bu anlam Türkiye’nin dört bir yanındaki Trabzonsporlular tarafından sahiplenilmişti. Sevecen Tunç’un hazırladığı ve Sedat Aygün’ün yönettiği bu belgesel, Trabzonspor’a gönül vermiş bir taraftar olarak Kazım’ın hikâyesini anlatıyor. Futbol sevgisinden kulüp üyeliğine; Trabzonspor marşlarının yapım sürecinden tribün sevdasına, Kazım Koyuncu’nun taraftarlığı ile ilgili bilinmeyenler bu belgeselle aydınlanıyor.

Trabzonspor Kulübü’nden Kazım’ın 45. yaşı anısına; saygıyla…"