Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, "Üç isim ile anlaşma aşamasındayız. İki isim ile de görüşmelerimiz sürüyor" şeklindeki açıklamasının ardından gözler ara transfere çevrildi. Daha önce teknik direktör Ersun Yanal'ı da alarak İspanya'ya giden Başkan Muharrem Usta'nın oradan Fransa'ya ve Bulgaristan'a geçtiği iddia edildi. Bordo-Mavililerin en çok istediği isimlerden olan Ludogorets forması giyen Jonathan Cafu için yapılan görüşmenin ise istenilen seviyede geçmediği öğrenildi.

KULÜBÜYLE TEMASLAR HIZLANDI

Bordo-mavililerin listesinde sürpriz bir isim daha ortaya çıktı. Bir dönem Gaziantepspor'da da forma giyen ve şu anda Rusya Premier Ligi'nin zirvesinde yer alan Spartak Moskova'da oynayan Ivelin Popov'un transfer edilmesi için tüm şartların zorlanacağı öğrenildi. İki kanat ve orta sahada oynayabilen Popov'un maliyetinin yüksek olması nedeniyle, ilk olarak kiralama teklifinin yapılacağı aksi halde bütçenin elverdiği en yüksek rakama çıkılacağı belirtildi.

Popov, 2011-12 yılları arasında Gaziantepspor forması giydikten sonra Rusya'nın Krasnodar takımına gitmiş, oradan da Spartak Moskova'ya transfer olmuştu.

2: Bu sezon Spartak Moskova forması ile 14 maça çıkan Popov, 2 gol, iki de asist yapma başarısı gösterdi.

4 KOLDAN TRANSFER TAARRUZU

Trabzonspor, Popov'un alternatifi olarak yine bir Rus takımı olan Grozny'de forma giyen Oleg Ivanov'u belirledi. Arjantin'in San Lorenzo takımının sol beki Emanuel Mas'ın transferinde de önemli aşama kaydedildi. Arjantin basını Mas için bordo-mavililerin 3 milyon Euro'luk teklifinin kabul edildiğini yazdı. Trabzonspor gol sorununu ise Aston Villa'da oynayan Libor Kozak ile çözmeyi hedefliyor. Bordo-Mavililer ayrıca Brugge forması giyen stoper Felipe Gedoz ile de temaslarını sürdürüyor.

Kaynak: Sabah

Editör: TE Bilişim