Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Saral, "Sosa'yı transfer edersek, Trabzonspor'a çok faydası olur. Ama transfer işi tamamen başkanımızın inisiyatifinde. Kendisi karar verir" dedi. 

GALİBİYETLE BAŞLAMAK ÖNEMLİ 

"2017/18 İlhan Cavcav Sezonu hayırlı olsun. İyi oynayan kazansın. Trabzonspor, tarihinde efsane oyuncu ve teknik adamlar yetiştirmiş camiadır. Bu da Trabzonspor'un ne kadar önemli bir camia olduğunu göstermektedir. Konyaspor maçını kazanmak ve lige galibiyetle başlamak istiyoruz"

BURAK YILMAZ, TRABZONSPOR'UN EFSANESİ OLACAK 

"Uğurcan Çakır'a hayırlı olsun. Genç kardeşimiz, Trabzonspor'un geleceğinde yer alacak bir isim. Kendisine başarılar diliyorum. Burak Yılmaz'ın oynayıp oynamayacağını bilemiyorum, teknik kadronun kararı önemli. Burak Yılmaz ile ilgili daha öncede açıklamalarda söyledim. Burak, Trabzonspor'da yıldız olmuş oyuncudur. 50. yılda şampiyonluk kadrosunda yer alıyor. Bence Burak Yılmaz, Trabzonspor'un efsanesi olacaktır."

MEDEL DEĞERLENDİRMESİ

"Medel hakkında başkanımızın açıklamaları vardı. Kucka, Burak Yılmaz transferlerini yaptık daha da devam edecektir. Sosyal medyada bazı konular yanlış işleniyor. Biz Trabzonspor olarak Medel'e teklif sunduk, olmadı. Trabzonspor büyük kulüptür, Medel olmaz başkası olur."

SOSA, SERDAR TAŞÇI, SISSOKO GÜNDEMDE Mİ?

"Sosa başkanın özelinde olan bir konu. Başkanıma çok sormuyorum. İsabetli transferler yaptığımızı düşünüyorum. Sosa olursa Trabzonspor'a faydası olur. Olmazsa da olmaz demiyorum. Önemli olan oyuncuları transfer etmek değil, onların  ücretlerini ödemek, strateji önemli. Yeni sezonda şampiyonluğun en güçlü adayı Trabzonspor'dur. Bu sezon Süper Lig'in 61. yılı bu yılda şampiyonluk istiyoruz. Avrupa'da başarılı olmak istiyoruz."

"Serdar Taşçı ve Sissoko konusunda inisiyatif başkanımızda. Bu transferler son dakikaya kadar gerçekleşebilir." (Ajansspor)