Stoper için Senderos’u almayı kafasına koyan Bordo-Mavililer, forvet olarak da İbrahim Toure’de karar kıldı. Toure’nin oynadığı Al-Nasr kulübüyle görüşmeye giden Altıncı’nın olumlu sonuç alması bekleniyor

 İLK HEDEF SENEGALLİ YILDIZ

Trabzonspor özellikle takıma kaliteli bir forvet katmak isterken, gündemde sürekli olarak Paraguaylı Oscar Cardozo, Senegalli Demba Ba ve Mame Biram Diouf ve Fransız Gomis geliyor. Ancak Bordo-Mavililerin aslında forvet transferinde ilk planında yer alan futbolcu olarak yine Senegalli bir isim olduğu ortaya çıktı. Daha önce Kuzey Ekspres Gazetesi tarafından kamuoyuna ilk kez 15 gün önce getirilen ve asıl hedef olan oyuncunun İbrahim Toure’den başkası değil. Futbol hayatını Katar’ın Al-Nasr takımında sürdüren 28 yaşında ve 1.88 boyundaki başarılı forvetin Hami Mandıralı’nın listesinde önemli bir yer tuttuğu dile getirildi. Mandıralı’nın bu oyuncunun ismini yönetime verdiği ve sonra da harekat başlatıldığı kaydedildi.

OYUNCUYLA ANLAŞMA TAMAM

Futbol hayatına Senegal’in Ajman takımında başlayan ve sonrasında Sapahan, Persapolis, Paykan ve Casablanca takımlarında forma giyen İbrahim Toure’nin yıldızı ise Fransız takımı Monaco’da parladı. Bu takımın ardından Al-Nasr’a transfer olan İbrahim Toure’nin sözleşmesi 2016 yılında bitiyor. Bu futbolcu ile her konuda anlaşan Bordo-Mavililer, şimdi de kulübünü ikna etmek için özel çaba harcıyor. Bu noktada Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu tarafından danışmanlık görevine getirilen Serhat Altıncı bizzat Katar’a (Dubai) gönderildi. Altıncı, Al-Nasr kulübü yöneticileriyle görüşerek bu oyuncunun işini düşük maliyetle bitirmeye çalışacak. Gerekirse takımdaki yabancılardan bazılarıyla takasla bu transferi sonlandırmaya çalışacak.

İbrahim Toure İçin Hazırlanan Klip;