Trabzonspor’un resmi kulüp dergisinin 126. sayısı piyasaya çıktı.

Kapağında Deniz Yılmaz’ın yer aldığı dergide Erdoğdu Anadolu Lisesi’nin dünya şampiyonluğundan İsmail Gökçek’e, Eurochallenge Final Four’dan 1461’in başarı hikayesine kadar pek çok konu yer alıyor.

2003 yılından bu yana düzenli olarak yayınlanan Trabzonspor resmi kulüp dergisinin 126. sayısı piyasaya çıktı. Son aylarda ilk 11’in değişmez ismi olan Deniz Yılmaz’ı kapağa çıkartan dergide birçok önemli konu yer alıyor.  

Sezon başında yaşadığı ağır sakatlıktan sonra ilk 11’in değişmezlerinden biri olan Bordo-Mavili takımın gurbetçi oyuncularından Deniz Yılmaz, Trabzonspor Dergisi’ne çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir dönem Bayern Münih’te de forma giyen başarılı forvet oyuncusu Türk Milli Takımı’nı seçtikten sonra başına gelenleri ilk kez ayrıntılarıyla anlattı.

Guatemala’daki Dünya Liseler Arası Futbol Şampiyonası’nda zorlu rakiplerini geride bırakarak zirveye çıkan Erdoğdu Anadolu Lisesi’nin başarı serüveni de Trabzonspor Dergisi’nde ayrıntılı olarak ele alınıyor. Takımın teknik direktörü Adem Cebeci ile önemli oyuncularından Mahmut Emin Kabul ve Alihan Aydın, şampiyonluğun öyküsünü Trabzonspor Dergisi’ne aktardı.

Türkiye’nin en uzun soluklu televizyon dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi’nin unutulmaz karakterlerinden Abdulhey Çoban, “Trabzonsporlu olmak, meydan okumaktır” başlıklı röportajında Bordo-Mavi’ye olan derin tutkusunu anlattı.

Sezon başında kötü günler geçiren 1461 Trabzon’u PTT 1. Lig için play-off oynama noktasına getiren başarılı teknik adam Hamdi Zıvalıoğlu da Trabzonspor Dergisi’ne konuştu.

Carl Medjani posteri hediyeli dergide ayrıca Bülent Şirin,Mehmet Yüce ve Öner Öztürk’ün de yazıları bulunuyor.