Trabzonspor Kulübü Resmi Dergisi, Şubat sayısında yenilenen içeriğiyle 107. kez okuyucularıyla buluşuyor. Şubat sayımız taraftarlarımızın okulda ve ofiste kullanabilecekleri 30 cm'lik cetvel hediyeli.

Dergimize verdiği röportajda Emre Güral, genç yetenekler için kullanılan "kumaşı kaliteli" sözünün içini doldurmak için ne kadar çalıştığını anlatıyor.
Almanya'ya göç etmiş işçi bir ailenin çocuğu olan Emre, futbolun nasıl bir işçilik istediğini anlatırken bize ünlü İngiliz Yazar, John Ruskin'in sözünü hatırlatıyor: "Kalite asla bir tesadüf değil, daima akıllı bir gayretin sonucudur."
 
"TrabzonCell" köşemizde Aykut Akgün taraftarlarımızın sorularına cevap verirken, "anket" köşemiz başarılı futbolcumuz Olcan Adın'ın bilinmeyen yönlerine ışık tutuyor.
 
"Kalandar" isimli albümünün yanı sıra "Diren Karadeniz" adlı kolektif çalışmayla da müzik severlerin beğenisini kazanan Apolas Lermi ile yaptığımız söyleşide, sanatçı Karadeniz'in vicdanı unvanını nasıl hakettiğini gösteriyor.
 
"İz bırakanlar" köşemizde yer verdiğimiz eski futbolcumuz Hüsnü Özkara, bizi geçmişte güzel bir yolculuğa çıkarıyor.
 
Ocak sayımızdan itibaren yayınlamaya başladığımız 1970'lerin Trabzonspor'una ışık tutan Bordo-Mavililer'in ilk röportaj dizisi bu ay da devam ediyor. Okurlarımız Şubat sayısında Hüseyin Tok'un yer aldığı bu sayfalarda efsanenin hiç bilinmeyen yönlerini keşfediyor.
 
Daha fazlasını görmek ve okumak isteyen taraftarlarımızı TS Club ve gazete bayilerine bekliyoruz.
 
Trabzonspor Dergisi'nin Şubat sayısında yer alan konu başlıklarından bazıları:
 
Bir 'Dalgacık' Trabzon

Kader Şahin araştırma yazısında, İtalya'ya olimpiyatlarda ilk altın madalyayı kazandıran kadın sporcunun isminin neden Trabzon olduğunu detaylarıyla ortaya koyuyor...

Fırtına'nın İlk Habercisi

Oğuzhan İnce, Trabzonspor müzesindeki en anlamlı kupalardan biri olan Kıbrıs Barış Kupası'nın bize nasıl binlerce taraftar kazandırdığını anlatıyor...

Dinmez Bu Fırtına

Hüseyin Keskin dünün öğrencilerinin nasıl bugünün hocalarına dönüştüğünü "Dinmez bu fırtına" başlığı altında değerlendiriyor...

Geçmişten Bugüne Mektuplar

Ali Eroğul, futbolun kuvvetle cereyan ettiği yıllar olarak ifade edilen 1920'lerin sonlarına doğru Türkiye İdman Cemiyetleri İttifakı'na sunulan Trabzon Mıntıkası Raporunu yazdı.

Patron Kim?

"Dış Hatlar" köşemizde Onur Salman, Casillas, Mourihno ve Madrid üçgeninde yaşananları yazdı.

Turgay Semercioğlu

Sevecen Tunç, "Ayın Portresi"nde Trabzonspor formasıyla 15 yıl boyunca 500'ü aşkın maça çıkan Turgay Semercioğlu'nu yazdı.



Editör: TE Bilişim