Trabzonspor Kulübü'nün resmi dergisinin 125. sayısı piyasaya çıktı. Yeni bir tasarımla okuyucunun karşısına çıkan derginin son sayısında bordo mavili takımın yıldız oyuncularından Sefa Yılmaz ile Erkan Zengin röportajları yer alıyor.

Sezon başında Kayserispor’dan transfer edilen ve Trabzonlu bir annenin oğlu olan Sefa Yılmaz, Tennis Berlin’de başlayan futbol yaşamının önemli satırbaşlarını Trabzonspor Dergisine anlattı. Devre arasında Trabzonspor'a transfer olan Erkan Zengin de ilk kapsamlı röportajını Trabzonspor Dergisi’ne verdi. Yıldız oyuncu “Trabzonspor benim kaderim” başlığıyla verilen röportajda transferi ile ilgili bilinmeyenleri ilk kez kamuoyuyla paylaştı.

Trabzonspor Akademi Genel Direktörü Sadi Tekelioğlu da bordo mavili kulübün altyapısının son durumunu dergiye anlattı. “Bu ülke şampiyon olduğu günlerden bu yana Trabzonspor’u hiç sindiremedi” sözüyle bir gerçeğin altını çizen Tekelioğlu’nun diğer ilginç tespitleri de çok konuşulacak cinsten.

Trabzonspor Dergisi’nin bu sayıdaki bir başka konuğu da basketbol takımını EuroChallenge Cup’ta Final-Four’a taşıyan Boşnak koç Nenad Markovic. 24-26 Nisan’da Trabzon’da düzenlenecek Final-Four’da zafere ulaşmak için çok istekli olduklarını anlatan tecrübeli basketbol adamı, kariyeriyle ilgili de çarpıcı anekdotlar anlattı.

Deniz Yılmaz posteri hediyeli dergide ayrıca Bülent Şirin, Hakan Dilek, Mehmet Yüce ve Öner Öztürk’ün de yazıları bulunuyor. Derginin bu sayıdaki anket konuğu ise takımın genç isimlerinden Oğuzhan Acar.