Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor’un Genel Sekreteri Gençağa Meriç, hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. DHA'ya açıklamalarda bulunan Meriç şunları söyledi:

"Gençlerbirliği karşısında cezalı oyuncularımız var ama neticede iki takımda 11 kişiyle sahaya çıkacak. Cezalı olsun olmasın çıkıp maçımızı oynayacağız. Antalyaspor maçında önemli pozisyonlardan yaralanamadık. Artık daha dikkatli olacağız. Gol yemeden gol atmayı başarmamız lazım. Bu maçtan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz."

"TRANSFER YAPMAK İÇİN TRANSFER YAPMAYACAĞIZ"

Devre arası transfer dönemi için çalışmalarını da sürdürdüklerini kaydeden Genel Sekreter Meriç, "Devre arasında eksik olan bölgelerimizi güçlendireceğiz. Direk oynayacak oyuncular alacağız. Forvet, orta saha ve savunma için istediğimiz kalitede futbolcuları kadromuza katmaya çalışacağız. Devre arası transferi zor oluyor ancak transfer yapmak için transfer yapmayacağız. Bu konuda yaklaşık 1 aydır çalışmaları sürdürüyoruz. Devre arasında kadromuzu güçlendirmemiz gerekiyor" ifadelerini kulandı.

SUK HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Trabzonspor’un sezon başında Porto’dan 750 bin Euro kiralama bedeli ile 1 yıllığına kadrosuna kattığı Hyun-Jun Suk, bordo mavililerde beklentileri karşılayamadı. Trabzonspor formasıyla ikisi kupada toplam 12 maça çıkan ve sadece kupada 1 gol kaydedebilen Güney Koreli futbolcu, hem yönetim hem de camiaya hayal kırıklığı yaşattı. Suk’tan verim alamayan, N’doye’nin de istenilen düzeyde olmaması nedeniyle bordo mavili yönetiminin devre arası transfer dönemi için şimdiden arayışa girdiği ve kaliteli bir golcü transferiyle forvet hattını güçlendirmeyi planladığı öğrenildi.

YOLCULUK YARIN

Trabzonspor, Gençlerbirliği maçı için Ankara’ya gidecek. Spor Toto Süper Lig'in 12'nci haftasında Pazar gün deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak bordo mavililer, yarın yapacağı son çalışmanın ardından hazırlıklarını tamamlayıp 18.00’da tarifeli uçakla Ankara’ya hareket edecek.