Fatih Terim’in görevden ayrılmasının ardından Galatasaray’ın başına geçen İtalyan teknik adam Roberto Mancini İtalya’da La Stampa gazetesine konuştu.

"Juventus bizden güçlüydü"

Geçtiğimiz Aralık ayında Juventus ile kar ve çamur üzerinde oynanan maç hakkında konuşan deneyimli teknik adam, “Daha önce de defalarca söylediğim gibi normal şartlarda o zemin üzerinde futbol oynanmaz. Juventus bizden güçlü olan taraftı ama o maçta skoru korumaya yönelik oynadılar fakat başaramadılar. Biz ise daha çok inanmış ve galibiyete odaklanmıştık” ifadelerini kullandı.

"Ateşli bir seyirci..."

Roberto Mancini Trabzonspor maçı öncesi Juventus’a uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi. Bordo mavili ekibi Serie A’dan Firoentina’ya benzeten deneyimli teknik adam, “Bize karşı olduğu gibi Torino’da puan kaybetme lüksleri yok. Çünkü Türkiye’de oldukça sıcak bir atmosfer onları bekliyor olacak. 4-2-3-1 düzeniyle oynuyorlar ve Bosingwa, Malouda, Zokora gibi yıldız oyunculara sahipler” diye konuştu.

Onur'a övgü!

Kaleci Onur Kıvrak’a övgüler yağdıran Mancini, "Bazı zorluklarla birlikte evimizde Trabzonspor’u 2-1 yendik. Onur Kıvrak gerçekten üst düzey bir kaleci" dedi.