Trabzon transferde büyük oynuyor. Barrios ve Kalou transferlerini bitiremeyen bordo-mavililer yeniden Papiss Cisse’ye yöneldi. Takımının Portekiz kampındaki oyuncu, transfer için “Olabilir” yanıtını gönderdi!

AMK'nın haberine göre; Trabzonspor, yıldızları patlattı ama hızını kesmek istemiyor… Önce Fransız Florent Malouda ardından Portekizli Jose Bosingwa ile söz kesen ve önceki akşam iki dünya yıldızına binlerce taraftar önünde imza attıran bordo-mavililer, Ada futbolunun önemli isimlerinden başka bir ismi daha listesine aldı. Geçtiğimiz haftalarda menajerler aracılığıyla nabız yoklayan yöneticiler, bu iki transferin ardından yeniden Papiss Cisse’nin fikrini aldı. Takımı Newcastle United ile Portekiz’de kamp yapan yıldız futbolcunun ilk yanıtı ise “Olabilir” şeklindeydi…

O KADAR PARA VAR MI?
Şehrin önde gelen ‘zengin’ isimleri aracılığıyla para sorununu çözen bordo-mavililer, yıldız bir ismi daha alarak yabancı transferini tamamlamak istiyor. Metz’den Freiburg’a 1.6 milyon euroya transfer olduktan sonra Ocak 2012’de Newcastle United’a 12 milyon euro bonservisle giden Cisse için önerilen rakamın 8 milyon euro olduğu belirtiliyor. Futbol kariyerine ülkesi Senegal’de başlayan Cisse, Metz’e transfer olduktan sonra Cherbourg ve Chateauroux’ya kiralanmış; Freiburg sonrası da Newcastle’a transfer olmuştu.
Editör: TE Bilişim