Bordo-mavili takım, Akhisar Belediyespor'un yıldızı Gekas'tan sonra, geçen sezon 18 golle yıldızlaşan Bobo için Kayseri'nin kapısını çalacak

Yabancı kadrosunu büyük ölçüde yenilemeyi planlayan Trabzonspor, Süper Lig'in iki süper golcüsünün peşine düştü. Tam yetki ile göreve gelen sportif direktör Ünal Karaman ve teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ile bir görüşme yapan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, Akhisar Belediyespor'un ligde kalmasında büyük payı olan Theofanis Gekas ile büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi. Yunan golcü konusunda kulübü Akhisar Belediyespor ile pazarlıklara başlayacak olan Karadeniz ekibinin hedefindeki ikinci yıldız ise kısa bir aradan sonra yeniden Türkiye'ye dönen Bobo oldu... Beşiktaş'ta yıldızı parlayan ve bir ara Türk olacağı bile konuşulan Brezilyalı futbolcu için Kayseri'ye de teklif götürdüğü ifade edildi.

TRABZON'UN FORVETLERiNi iKiYE KATLADILAR
Sezon başında bonservis bedelsiz olmasına rağmen Sadri Şener yönetiminin kadroya katamadığı Brezilyalı yıldız Bobo'nun da Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Geçen sezon Kayserispor'da 31 maçta 18 gol kaydeden Brezilyalı yıldız için Kayserispor'un 4 milyon euro bonservis bedeli istediği, Trabzonspor'un ise sarı-kırmızılılara 'Alanzinho+ Janko+para' teklifinde bulunduğu dile getirildi. Geçen sezon ligde 18 gol atan Bobo ile, ikinci yarıda transfer olduğu Akhisar'da 12 kez fileleri sarsan Gekas'ın toplam gol sayısı 30... Fırtına'nın forvetleri Halil, Henrique, Emre Güral, Vittek ve Marc Janko'nun toplam gol sayısı ise 14'te kaldı.

Kaynak: Fotomaç / Cevat KOL 
Editör: TE Bilişim