Bordo-mavililer, transferi bu hafta içinde bitirmek istiyor. Önce İngiltere'de Fulham'lı Berbatov ve Arsenal'li Bendtner için görüşmeler yapacak olan Trabzonspor yönetimi, bu isimlerden sonuç alamazsa hazırda bekleyen Gekas'a yönelecek.

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Kukesi'yi deplasmanda 2-0 yenerek gruplara kalmayı büyük ölçüde garantileyen Trabzonspor, aciliyet kazanan forvet transferine yoğunlaştı. İstanbul'da kurmaylarıyla bir araya gelen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun taraftarın heyecanla beklediği forveti bu haftaya yetiştirmek istediği öğrenildi. Bu doğrultuda çalışmalara başlayan Karadeniz temsilcisinde, üç futbolcunun ismi ön plana çıkıyor. Bordo-mavililer, önceliği klası ve kariyeriyle kendini kanıtlamış olan Fulham'ın Bulgar golcüsü Dimitar Berbatov'a veriyor. Bu futbolcu için önümüzdeki günlerde İngiltere'ye gidecek olan Trabzonspor yönetimi, pazarlıklara başlayacak. 

ARSENAL'DEN RANDEVU ALINDI 
Berbatov'un yanı sıra Arsene Wenger'in Arsenal'de şans vermeyi düşünmediği Nicklas Bendtner de Karadeniz ekibinin gündeminde yer alıyor. 1.93'lük Danimarkalı golcü için de Arsenal'den randevu isteyen Fırtına, bu iki isim için gelecek cumaya kadar bastıracak. 

GEKAS İMZA İÇİN HAZIR KITA 
Yeni forveti Avrupa Ligi'nde grup maçları için UEFA'ya bildirilecek listeye eklemeyi planlayan Trabzonspor, geçen sezon Akhisar'da forma giyen ve şu an boşta olan Teofanis Gekas'ı ise yedekte tutuyor. Yunan golcünün imza için hazır olduğu öğrenildi.