Trabzonspor, konuk ettiği Medical Park Antalyaspor'u 2-0 gibi net bir skorla mağlup edip rahat bir nefes aldı. Peş peşe gelen başarısız sonuçlarla Süper Lig'de iyice tehlike bölgesine doğru yanaşan, son iki maçında ise 5 puan kaybederek korkulu rüya gören Karadeniz Fırtınası, kazandığı 3 puanla taraftarına da Avni Aker Stadı'nda güzel bir pazar günü yaşattı.

İYİ Kİ DOĞDUN KAFKAS!
Bordo-mavilileri galibiyete taşıyan goller 27'de Volkan Şen, 82'de ise Yasin Öztekin'den geldi. İkinci yarıda oynadığı son 9 maçta sadece 2 kez sahadan 3 puanla ayrılan, 1 maçta berabere kalan, 6 maçı ise kaybeden Trabzonspor, bir anlamda kötü gidişine de "dur" demiş oldu. Galibiyet, dün 45. yaşını kutlayan teknik direktör Tolunay Kafkas'a da büyük bir hediye oldu.

SAVUNMA KUSURSUZ OYNADI
Futbol olarak da taraftarını mutlu eden Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor'a 90 dakika boyunca pozisyon dahi vermedi. Çok eleştirilen savunması bu kez kusursuz oynayan Fırtına'da, Sol Bamba ve Mustafa Yumlu ikilisi uyumlu bir görüntü çizdi. Bordo-mavililer, ligde 28. hafta karşılaşmasında pazar günü saat 16.00'da Akhisar Belediyespor'a konuk olacak.

Editör: TE Bilişim