Spor Toto Süper Final'de Galatasaray karşısında ortaya koyduğu etkisiz futbol sonrası aldığı farklı yenilgiyle hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor'da futbolcular, alınan ağır yenilgiyi unutturmak için kenetlendi.

Sarı-kırmızılı takım ile deplasmanda oynanacak olan maç için hırslanan bordo-mavililer alınacak galibiyeti ise teknik direktör Şenol Güneş'e hediye etmek için söz birliği yaptı.

Süper Final'de Şampiyonlar Ligi umudunu sürdürmek için çıktığı Galatasaray karşısında ortaya koyduğu futbolla ve aldığı ağır mağlubiyetle taraftarlarını üzen Trabzonspor, sarı -kırmızılı takım karşısında alınan farklı yenilgiyi unutturmak istiyor. 2 Mayıs Çarşamba günü ezeli rakibi ile bu kez İstanbul'da karşılaşacak olan bordo-mavililerde futbolcular galibiyet için söz birliği yaparken, elde edilecek galibiyeti ise ilk maçta çok üzdükleri teknik direktör Şenol Güneş'e armağan edecekler.

DEVLER LİGİ UMUDU
Karadeniz Temsilcisi Trabzonspor, Süper Final maçlarında aldığı sonuçların ardından devler ligine katılma umutlarını matematiksel olarak bir başka bahara bıraksa da bunun için önünde önemli bir süreç var. Şike ve teşvik davası nedeniyle nasıl bir karar çıkacağı netlik kazanmazken Fenerbahçe'nin bu sene yine Avrupa'ya gidemeyeceği ihtimali ağırlık kazanmaya başladı.

Trabzonspor bu durumda ligi 3. sırada tamamlaması halında devler ligine katılma hakkı elde edebileceği ifade ediliyor o yüzden yarışı
bırakmadan yoluna devam etmekte kararlı olan Trabzonspor'da ligi 3. sırada bitirerek bu hakkı elde etmeyi hedefliyor.

GÜNEŞ, UYARISI
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, her maç olduğu gibi Galatasaray maçı öncesi de yine oyuncularına bir takım uyarılarda bulundu. Galatasaray karşısında basit hatalar yaparak goller yediklerini belirten deneyimli teknik adam, İstanbul'da oynanacak olan maçta aynı hataların tekrarlanmamasını istedi. Süper Final'de toplayabildikleri kadar puan toplamaları gerektiğini ifade eden Güneş, "Her takım her takımı yenebilecek güçtü. Önümüzdeki süreç neyi gösterecek belli değil o yüzden oynayacağımız her maçı
kazanmalıyız" dediği öğrenildi.