Basketbolda 1. Lig'e çıkmayı hedefleyen Trabzonspor bugün bekleneni vermedi. 19 Mayıs Spor Salonu'nda Akhisar'a 74-80'lik skorla kaybetti.

Maça çok kötü başlayan Trabzonspor Basketbol takımı 1.periyotu 17-27 geride kapattı. 2.periyıttada fazla bekleneni veremeyen Trabzonspor Basketbol takımı periyotu 30-51 geride kapattı. İlk yarıda bekleneni veremeyen Trabzonspor'a başkandan moral desteği vermek için yanlarına gitti. İkinci yarıya toparlanmış olarak başlayan Trabzonspor 3 .periyotu 51-64 gibi skorla farkı kapatmayı başardı. 4. periyotta 2 puanı almak isteyen Trabzonspor Basketbol takımı farkı kapatmayı başarsada sahadan 74-80 mağlup ayrılan taraf oldu.

HAKEMLER ÇILDIRTTI

Hakemlerin yanlı kararları sonucu Trabzonspor taraftarları çileden çıktı. Hakemlere büyük tepki gösteren taraftarların sakinleşmesi için hakem kararıyla oyun 5 dakika durduruldu ve tekrar devam etti. 10'dan fazla güvenlikçi ve 20 kadar polisin müdahale ettiği taraftarlar hakemlerin kararlarına tepkilerini sürdürmeyi devam ediyorlar. 

BAŞKAN SAHAYA İNDİ

Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Yiğit Alp, sahaya inerek taraftarlar konuştu. Ayrıca Başkan Alp, 2. periyot arasında soyunma odası kapısına inerek oyunculara tek tek moral vermeye çalıştı


1.Periyot:

Trabzonspor

17 - 27 

Akhisar Bld

2.Periyot:

Trabzonspor

30 - 51

Akhisar Bld

3.Periyot:

Trabzonspor

51 - 64  

Akhisar Bld

4.Periyot:

Trabzonspor

74 - 80 

Akhisar Bld