Celtic'in Antalya'da yaptığı devre arası kampında AA muhabirine konuşan teknik direktör Neil Lennon, Türk futbolunu yakından takip ettiğini belirterek, "İlgilendiğimiz Türk oyuncular var" dedi.

Türk futbolunun tekrar yükselişe geçtiğini ifade eden Lennon, "Kendi oyunculuk dönemimden de Türk futbolcuları yakından biliyorum. Türk oyuncuları, genelde yetenekli ve fizikleri iyi durumda oluyor. İlgilendiğimiz ve takip ettiğimiz Türk oyuncular var. Spekülasyon yaratmamak adına isim veremiyorum. Birkaç oyuncuyu takip ediyoruz ve umuyorum ki yakın bir zaman içinde bizlerle birlikte olabilirler" diye konuştu.

"Güçlü rakiplerle oynayacağız"

Celtic Teknik Direktörü Neil Lennon, THY Antalya Cup'ın çok prestijli bir turnuva olduğunu vurgulayarak, çok güçlü rakiplerle oynayacaklarını söyledi.

Sezonun ilk yarısının kendileri açısından oldukça yoğun geçtiğinin altını çizen Lennon, "Bu yoğun temponun ardından takımımı sıcak bir iklime getirmek bizim için önemliydi. Takımım burada çok mutlu ve koşullar oldukça iyi. Antalya Cup'ta güçlü rakiplerle oynamak bizim için bir artı olacak" ifadesini kullandı.

Rakiplerini değerlendirdi

Neil Lennon, THY Antalya Cup'ta karşılaşacakları rakipleriyle ilgili görüşlerini de açıklarken, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Açıkçası Trabzonspor hakkında çok fazla bilgim yok ama güçlü bir takım olduğunu biliyoruz. Galatasaray ise zengin bir futbol geçmişine sahip. Kendilerini Avrupa kupalarından tanıyoruz. Ajax ile Şampiyonlar Ligi'nde karşılıklı oynadık. Güzel bir turnuva olacağını biliyoruz. Galatasaray Teknik Direktöraü Mancini ile birbirimizi iyi tanıyoruz. Maçların kaliteli olacağını düşünüyorum."