Rostov maçı hakkında görüşlerini bildiren Köksal Güney, gerçekleşmesi planlanan transferler hakkında açıklamalar yaptı. Colman ve Malouda konusunda da dikkat çeken açıklamalar yapan Güney, camianın birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

TURU KAZANARAK GEÇECEĞİZ

Rostov maçı hakkında Trabzonspor’a güvendiğini dile getiren Güney, ”Bu turu geçip gruplara kalacağımıza inancımız sonsuz. Önemli olan kendi sahamızda yemeden atacağımız gollerdi. Bizde bunu başardık. Maçtan önce dediğim gibi iddialıyız ve iddiamız sürüyor. Tabi hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz ama 2-0’ın rövanşında da kazanarak turu geçeceğimizi inanıyoruz. Teknik heyete ve futbolcularımıza bu konuda güveniyoruz. “ şeklinde konuştu.

EN AZ İKİ BÖLGE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Gerçekleşen transferlerin altını çizen Köksal Güney, gerçekleştirmeyi planladıkları transferlerin müjdesini, daha sonra taraftara hayal kırıklığı yaşatmamak adına temkinli şekilde verdi. Transferlerle alakalı HaberTS.com’a özel açıklamalarda bulunan Güney “Yaptığımız transferler ile üç kulvarda yarışacak bir takım oluşturduk. Gerçekleştirmeyi planladığımız transferler ile ilgili olarak Trabzonspor’un zarar görmemesi adına isim vermek istemiyorum ama taraftarımıza şu haberi vermek istiyorum. İki veya üç takviye için daha uğraşıyoruz.  En az iki bölgeye takviye için uğraşıyoruz ama şartlar Trabzonspor’un çıkarları adına ne getirir ne götürür o hiç belli olmaz.  Gerçekleştirmeyi planladığımız transferler son anda olmayabilir ama büyük ihtimalle iki veya üç bölgeye takviye yapacağız.” Şeklinde temkinli bir açıklamada bulundu.

HOCAMIZ NE DERSE ONA GÖRE KARAR VERİLECEK

Gönderilmesi gündemde olan iki yabancı hakkında sorularımızı cevaplayan Güney, “Malouda konusunda resmi siteden de yaptığımız açıklama geçerliliğini koruyor. Hocamızın vereceği rapor doğrultusunda kesin karar verilecek. Colman konusunda ise hocamızın kararı kesin. Onu kadroda görmek istemiyor.  Tabi ki onunla yol ayrılığı aşamasındayız. Futbolcuyla görüşmelerimiz devam ediyor. Ortak bir noktada buluştuğumuzda bu sorunu da çözeceğiz. Fakat şuan fesih konusunda tam bir anlaşma sağlanmış değil.” Dedi.

ŞAHISLARA DEĞİL TRABZONSPOR’A SAHİP ÇIKILMALI

Göreve geldikten sonra,  geçmiş tarihlerde Trabzonspor’a hizmet eden ve şuanda muhalif bir tavır sergileyen eski başkan ve yöneticilere de çağrı da bulunan Güney, “Ben her zaman birlik ve beraberlik olması adına söylemlerde bulunuyorum.  Nuri Albayrak yönetiminde de bulundum bu yönetimde de görevimize devam ediyoruz. Kişiler gelip geçicidir ama önemli olan kurumlardır. Herkesin kurumuna sahip çıkması lazım.  Bu kulüp hepimizin. İnsanın üzüldüğü nokta şu, camianın önemli isimlerinden beklediğimiz desteği ne bu yönetimde ne Nuri Albayrak döneminde görebildik. Biz zaman zaman yemekler yaptık, davet ettik.  Davet ettiğimiz kişilerin katılımını göremedik.  Belki bizlerin de eksikleri var. Ama bunları gelip yüzümüze söylemeleri için hep bekledik. Bekliyoruz.  Evimizde oynadığımız maçlarda, eski başkanların asbaşkanların yerlerini ayırıyoruz. Bu konuda da beklentilerimiz karşılık bulamıyor. “

BİRLİKTE YAŞANACAK GÜZEL GÜNLERİN HASRETİNİ ÇEKİYORUZ

Güney sözlerini, “Bizi sevmeyebilirler. Bizim bir takım yanlışlarımız da olabilir bilerek veya bilmeyerek.  Ama onlar Trabzonspor için davetlerimize gelsinler. Bizleri gördükleri zaman da yanlışlarımızı söylesinler. Başkanımız da bunu söylüyor. Divan ile toplantı yaptık ve bizzat orada söyledi. “biz sizlerin küçükleriyiz.” Başkan, şurada yanlış yapıyorsunuz” diye söyleyin” şeklinde. Trabzonspor  camiasından insanlar bizimle istişare yaptığında, maçlarımıza geldiğinde ben çok mutlu oluyorum.  Ama bu konuda ciddi anlamda bir eksiklik görüyoruz. Bizimde hatalarımız olabilir fakat hiçbir art niyetimiz yoktur. “ şeklinde noktaladı.

HaberTS.com / Ali Çil

Editör: TE Bilişim