Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında sahasında Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup olan Trabzonspor, toparlanmaya çalışıyor. Sarı-lacivertli takım karşısında alınan farklı mağlubiyetin izlerini silmeye çalışına bordo-mavili takımda teknik direktör Tolunay Kafkas, sert mesajlar verdi.

“TRABZONSPOR İÇİN KENDİME BİN BİR KERE YAZIK EDERİM”
“Ben Trabzonspor için kendimi bin bir kere yazık ederim hiç problem değil” diyen Kafkas, “Ben bu işin altından ya kalkacağım, ya kalkacağım. Ben hiç kimsenin gözünün yaşına bakmam bizim canımızı acıtanı bizde acıtacağız. Gözümü budaktan esirgemem. Bizim gibi büyük camialar bu tip ağır yenilgilere alışık değiliz. Bu sene bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirip çok daha iyi bir Trabzonspor oluşturacağız” şeklinde konuştu.

“FENERBAHÇE’DEN ÇOK KENDİMİZ GOLLERİ YEDİK”
Oyun olarak sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Kafkas, “Benim canımı sıkan o. Ben mazeretlerin arkasına sığınan bir adam değilim. Fenerbahçe karşısında yediğimiz goller çok talihsiz goller biz Sivasspor deplasmanında da talihsiz goller yedik.Büyük takımların bu tip golleri yememesi lazım. Maçın ilk 30 dakikalık bölümünde 2-0 geriye düştük. Fenerbahçe’den çok kendimiz golleri yedik. Rakibimize çok büyük bir ikramda bulunduk. Oyuncularımızda demorelize oldu” ifadesini kullandı.

“SADRİ ŞENER BUNLARI HAK ETMİYOR”
Müsabakanın 2-0 olmasının ardından başkan Sadri Şener’in tribündeki yerini terk etmesi ve istifa sesleri üzerine ise Kafkas, “Sadri Şener stadyumu terk etmişse buna çok üzülürüm. Başkanımız duygusaldır. Çok değerli bir başkandır. Bunları hak etmiyor” diye konuştu.
Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, kazandıklarında veya kaybettiklerinde söyleminin bir olduğunu ifade ederek, “Bunun dışında kim ne söylerse de söylesin çokta umurumda değil. Ben bu takımı getirebileceği en iyi yere getirmek için uğraşacağım. Transferleri ben yaptım, ben yaptım tartışmaları girmem, burada bir arazı var ki beni bu takımın başına getirdiler tamir etmek için” açıklamasında bulundu.

Kafkas sözlerini şöyle tamamladı: “Taraftarlarımızın sakin olmalarını ve sabırlı olmalarını istiyorum. Hatanın bizde olduğunu bilmelerini istiyorum. Ligde yapabildiğimizin en iyisini yapacağız kupayı getirmek içinde en iyi şekilde mücadele edeceğiz.”