Trabzonspor’un kayıp 2 futbolcusu Zokora ve Bamba ne zaman kampa katılacağı hala belli olmadı. Trabzonspor kurmayları her iki futbolcuya da ulaşamıyor. Ancak menajerleri aracılığı ile iletişim kuruluyor.

Trabzonspor’un Isparta Davraz hazırlık kampı 4. Gününe girerken Zokora ve Bamba’dan hala ses yok. Her iki futbolcu da mazeretsiz olarak kampa katılmazken, bu iki oyuncunun durumuyla ilgili henüz net bir bilgi yok. 

Trabzonspor kurmayları her iki futbolcuya da ulaşamazken, sadece menajerleri ile bağlantı kurulabildiği ancak onların da sağlıklı bilgi vermediği kaydediliyor. İki futbolcunun da neden kampa katılmadıkları veya ne zaman kampa katılacakları ile ilgili henüz Trabzonspor’a bilgi vermedikleri ifade edilirken başlatılan noter tespiti ile  Fildişili futbolculara en ağır cezanın verileceği kaydediliyor. 

Konuyla ilgili konuşan Trabzonspor Futbol Genel Koordinatörü Ünal Karaman, ““İki futbolcumuz milli maçlardan çıktı ve yorgun. Bu şekilde bir empati yapmaya çalıştık. Ancak bu kulüpten para kazanan profesyoneller oldukları için bu şekilde rahat davranmalarını gerektirmez. Mutlaka bize ulaşıp, somut şeylerle bizden izin istemeleri gerekirdi. Ama şu ana kadar menajerlerinin haricinde ciddi bir irtibat kuramadık. Bu konudan rahatsızlığımız var. Kulüp İç Disiplin Yönetmenliğimiz var. Ona göre uygulamaya koyacağımız müeyyideler var. Ama önce onlara ulaşmak istiyoruz. Onları anlamaya çalışacağız” dedi.

Ancak her iki oyuncuya da verilecek toplam ceza aldıkları aylıkların çok cüzi bir mikratırını kapsadığı kaydediliyor. Bu nedenle de iki oyuncunun rahat hareket ettikleri ve kampa geç katılmayı tercih ettikleri kaydediliyor. 
Editör: TE Bilişim