Bordo-Mavililer, Sparta Prag'lı Leonard Kweuke için Çek kulübüyle kıran kırana pazarlık ediyor. Yönetim ayrıca bir yandan da Villarreal'in Nijeryalı golcüsü İkechukwu Uche için zemin yokluyor.

Batuhan Karadeniz’le ilk bombayı patlatan Trabzonspor, forvete bir de yabancı takviye yapmaya kararlı. Mustafa Akçay, güçlü, süratli, hırslı bir golcüyü kadrosuna katmak istiyor. Trabzonspor’un ilk adayı Sparta Prag’ın Kamerunlu’su Leonard Kweuke. 25 yaşındaki forvet için Sparta Prag ile pazarlıklar başladı. Çek kulübü kapıyı 4 milyon Euro’dan (10 milyon TL) açtı, Fırtına ise 2 milyon Euro (5 milyon TL) önerdi. Kweuke’nin sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda biteceği için Sparta Prag’ın pazarlıklarda fiyatı aşağı düşürmesi bekleniyor. Eğer Trabzonspor da teklifini biraz artırırsa bu transferin olumlu sonuçlandırılması muhtemel. Ancak Fırtına, B planını da hazırladı.

Abisi Kasımpaşa’da şov yaptı!

Villarreal’in yeniden İspanya La Liga’ya dönmesinde büyük pay sahibi olan İkechukwu Uche için Trabzonspor’un devreye girdiği öğrenildi. BBC’nin Nijeryalı muhabiri Oluwashina Okeleji’ye göre Fırtına, 29 yaşındaki golcü için İspanyol ekibiyle temas kurdu. Uche için ne kadarlık bir teklif yapıldığı ise belirtilmedi. İspanya 2. Ligi’nde 32 maçta 14 gol atıp 4 asist yapan İkechukwu, geçtiğimiz sezon kaydettiği 19 golle fırtına gibi esen Kasımpaşaspor’un yıldızı Kalu Uche’nin de kardeşi. Kalu’nun, bu transferde Trabzonspor için aracı olması bekleniyor.
Editör: TE Bilişim