Trabzonspor'da Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın Emerson ve Janko’yu Kasımpaşa deplasmanına götürmemesi, başarılı teknik adamın bu iki oyuncuyu tamamen defterden sildiği şeklinde yorumlandı.

CECH SAKAT AMA EMERSON YİNE YOK

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Cech’in sakat olmasına rağmen Emerson’u yine kadroya almayarak bu futbolcuyu kafasından sildiğini açıkça ortaya koymuş oldu. Kafkas, Janko ve Emre Güral’ı da İstanbul’a götürmedi ve forvet hattındaki tercihini yine Henrique – Halil ikilisinden yana kullandı. Kafkas’ın son haftalardaki kadro tercihleri yabancılar arasında gönderilecek ilk iki ismin Janko ve Emerson olacağını da neredeyse kesinleştirdi.

2’ŞER KEZ ŞANS BULDULAR

Tolunay Kafkas’ın Trabzonspor’un başında çıktığı 6 maçta Janko ve Emerson 2’şer Emre Güral da sadece bir kez forma şansı buldu. Tolunay Kafkas, Trabzonspor’u sırasıyla Eskişehirspor, Gaziantep, Sivas, Fenerbahçe, Mersin İY ve Antalyaspor maçlarında yönetirken, Janko Eskişehirspor maçında 83, Fenerbahçe maçında ise 71 dakika şans bulabildi. Emerson Eskişehir maçında 90, Gaziantepspor maçında 87 dakika sahada kaldıktan sonra son 4 maçtır kadroya alınmadı. Emre Güral ise 6 maçtan sadece Fenerbahçe maçının son 19 dakikasında Janko’nun yerine oyuna dahil oldu.