Trabzonspor Yönetimi’nin masaya oturacağı ilk isim Mehmet Ekici olacak. Bu kararda teknik direktör Ersun Yanal’ın ısrarının önemli rol oynadığı belirtiliyor. 2017’de bitecek mukavelenin üzerine 3 yıllık yeni sözleşme planlanıyor

Trabzonspor’da transfer hareketliliği erken başlayacak. Yönetim ve teknik ekip, devre arasında kadroya en az 3 takviyeyi planlarken, iç bünyede de sıcak saatler yaşanacak. Karadeniz ekibinde mukavelesinin bitiş tarihi yaklaşan oyuncularla vakit kaybetmeden masaya oturulacak. O isimlerin başında ise Mehmet Ekici’nin geldiği belirtiliyor. Teknik direktör Ersun Yanal’ın, “Deneyimli ve sistemimiz için çok kıymetli bir oyuncu. Onun kadroda tutulmasını istiyorum. Bu işi de bir an önce yapalım ki, transfer döneminde kafa karışıklığına yol açmasın” telkinleri üzerine deneyimli orta saha ile görüşmenin öne çekildiği dile getirildi.

Ekici de sıcak...

Mukavelesi gelecek senenin Haziran ayında bitecek olan Ekici’ye Karadeniz temsilcisinin kurmayları 3 yıllık yeni bir sözleşme sunacak. Bu noktada ücretler ve diğer şartlar da revize edilecek. Ekici’nin de Trabzonspor’da kalma fikrine, şartlarda büyük bir değişim olmazsa sıcak baktığı gelen haberler arasında. Bu arada Trabzonspor’un izleme-araştırma ekibinin aybaşı itibariyle teknik direktör Yanal’a ilk ve bol alternatifli listesini sunması bekleniyor. Tecrübeli çalıştırıcı bu liste üzerinde bir eleme yaptıktan sonra sonraki 1 aylık periyotta görüşülmesi istenen oyuncular için düğmeye basılacak.