Trabzonspor'da teknik direktör Tolunay Kafkas, önceki gün yapılan bire bir görüşmelerden sonra motivasyon çalışmalarına başladı. Dün yapılan idman öncesinde oyuncularıyla bir araya gelen Kafkas, öğrencilerine, "Bu maç camia için büyük önem taşıyor. Olmak ya da olmamak maçına çıkıyoruz. Size burada büyük görev ve sorumluluk düşüyor. Neler yapmanız gerektiğini kelimelerle anlatmam bile zor. Taraftarın ve camianın hislerine hep birlikte görüp şahit oluyoruz. Beşiktaş maçında buna göre mücadele etmenizi istiyorum" dedi.

TARAFTAR İÇİN OYNAYIN
Camianın bu duruma gelmesindeki sorumlunun kendileri olduğunu vurgulayan Kafkas, "Yönetimin de, bizim de sizden beklentimiz bunun çok üzeriydeydi. Hepiniz kendinizi kanıtlamış futbolcularsınız. Ama olmayınca olmuyor. İçinde bulunduğumuz durumu bir göz önüne getirin ve ona göre mücadele edin. Sahamızdaki bu maçı kazanıp, taraftarımızın gönlünü alalım" diye konuştu. 

KAPTAN TOLGA DA SÖZ ALDI
"Bu gemiyi batırmak da, güvenli limana ulaştırmak da sizin elinizde" diyerek oyuncularına hitap eden Kafkas, "İyi kaptanlar fırtınalı denizlerde, iyi oyuncular da bu tip maçlarda ortaya çıkar" ifadelerini kullandı. Toplantıda kaptan Tolga da kısa süre söz alıp arkadaşlarını motive etmeye çalıştı. Kafkas'ın son sözü "Bu maçı alıyor muyuz beyler" oldu, oyuncular hep bir ağızdan "Evet" diye bağırdı.