Bordo-mavili takımın internet sitesinden yapılan açıklamada, Hüseyin Avni Aker Stadyumu nda oynanacak resmi maçlar için kombine kart fiyatları belirlendi

4 Temmuz Çarşamba günü başlayacak satışlarla ilgili olarak, ”Eski kart sahipleri 13 Temmuz’a kadar yerlerini tekrar satın alabilecekler. Bunun yanında isteyen taraftarlarımız 4-13 Temmuz tarihleri arasında geçen yıl satılmamış yerlerin sahibi olabilecekler. Mevcut kombine kart sahiplerine yüzde 10, kadınlar ile 2000 yılı ve yukarı doğumlu çocuklara yüzde 25 indirim uygulanacak” ifadesine yer verildi.

Kredi kartı ile ödemelerde 5 taksit yapılacağı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: ”VakıfBank Trabzonspor taraftar kredi kartı ve Denizbank Trabzonspor bonus taraftar kredi kartı ile yapılacak kombine kart alımlarında yüzde 10 indirim ile 12 taksit fırsatı tanınacak. VakıfBank Trabzonspor taraftar kredi kartı ile alışveriş yapan taraftarlarımıza banka tarafından 6 aylık Trabzonspor Resmi Dergisi aboneliği hediye edilecek. Kombine kartlarımız satın alındığı anda teslim edilecek ve Avrupa kupaları dahil tüm resmi müsabakalarda geçerli olacak.”

Trabzonspor, buna göre 2012-2013 sezonu kombine kartlarını şu fiyatlardan satışa sunacak:

”Kale Arkası 300 lira, maraton (E-H) 350 lira, maraton (A-D) 450 lira, maraton (B-C-F-G) 600 lira, kapalı (A-D-E-H) bin 250 lira, kapalı (B-C-F-G) bin 500 lira, VIP 3 bin lira.”