Usta, yemek verdi

Muharrem Usta, dün akşam Trabzon’da yerel gazetecilere yemek verdi. Adaylığını açıkladıktan sonra sık sık basın mensuplarıyla bir araya gelen Usta’nın yemeğine şehrin ileri gelenleri de katıldı. Muharrem Usta, burada projelerini anlattı. Trabzonspor’u şampiyonluğa oynayacak, ekonomisi güçlü bir kulüp haline getireceklerini belirtti. Usta’nın önümüzdeki günlerde yönetim kurulu listesini açıklayacağı da öğrenildi.

İlçe ilçe geziyor

Trabzon ile İstanbul arasında adeta mekik dokuyan Metin Atasoy, artık ağırlığı Trabzon’daki çalışmalarına verdi. Burada sadece basın mensupları ve camianın önde gelenleriyle değil, ilçe ilçe dolaşarak herkesle bir araya geliyor. Taraftarların sorunlarını dinleyip, yeni başkandan neler beklediklerini not ediyor. Metin Atasoy, ziyaretlerinde projelerini de anlatıp, “Trabzon ruhu geri gelecek” sözünü veriyor.

Baroyu ziyaret etti

Başkanlığa adaylığını açıklayan son isim olan Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, şehirdeki ziyaretlerini sürdürüyor. Kulaçoğlu son olarak Trabzon Baro Başkanı Av. Mehmet Şentürk’le bir araya geldi. Şentürk’e teşekkür eden Hakan Kulaçoğlu, “Baromuz, şike sürecinde kulübe büyük destek verdi. UEFA’ya yaptıkları bildirimlerle önemli bir yardımda bulundular” ifadelerini kullandı.

‘Kadro revize edilecek’

Emre Aksoy, Trabzon Belediye Başkanı Fevzi Gümrükçüoğlu’yla bir araya geldi. Gümrükçüoğlu’na projelerini anlatan Aksoy, güçlü bir yönetim oluşturacaklarını söyledi. Yerel basına da röportajlar veren Emre Aksoy, “Ekonomik anlamda kulübün durumu iyi değil. Giderlerimizi azaltarak borçları eriteceğiz. Futbol takımının kadrosunu da revize ederek, gençleştireceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim