Art arda galibiyetler ile ligde yeni bir hava yakalayan ve üst sıralara gözünü diken Bordo-Mavililer’de tek hedef kupayı alıp ‘kara sezonu’ mutlu bir şekilde bitirmek amacında.

Şike mesajları ile Trabzonspor’un isyanını haykıran Kaptan Tolga, arkadaşlarıyla özel toplantı yaparak, “Ne pahasına olursa olsun, o kupa Trabzon’a gelecek. Bu tablona bu boynumuzun borcu” dedi.

KUPA AŞKI BÜYÜK

Trabzon’da herkesin aklında tek şey var: O kupa Trabzon’a gelecek. Bu sezon ligde beklenmeyen sonuçlar alan fakat son aldığı Orduspor ve Eskişehirspor galibiyetleri ile ateş hattından tamamen çıkıp üst sıralara tırmanan Trabzonspor, artık tamamen Türkiye Kupası’na odaklandı. Bu sezon ligde ‘kara bir sezon’ yaşayan Bordo-Mavililer, kupa ile hem taraftarının gönlünü almayı hem de gelecek sezona dair umut aşılayarak, Avrupa Kupaları’nda yine boy göstermeyi amaçlıyor.

FENER İLE FİNAL..

Trabzonspor, kupa ile sadece bu sezon ki kötü izleri silmenin yanında olası bir Fenerbahçe ile finalde de rakibini devirip o mutluluğu yaşayarak, şike süreci sonrası yaşananların bir kez daha hesabını sahada sormayı umut ediyor. Her anlamda çok önemli olan bu kupa için Kaptan Tolga Zengin, her fırsatta takım arkadaşları ile özel toplantılar yaparak, öncelikle final sonra da kupa için onları motive ediyor,

BU KUPA ANLAMLI

Şike süreci ile ilgili olarak, “Şikeyi örtenler, göz yumanlar, sessiz kalanların acaba yatacak yeri var mı?” sözleri ile futbol dünyasında bomba etkisi yaparak Trabzonspor’un isyanının son sesi olan Tolga, takım arkadaşlarına böylesi kritik süreçte kupanın çok önemli olduğunu anlatarak, “Bizim yapılanlara karşı cevabımız sahada olacak. İsyanımız kupa ile olsun Bu sezon kötü geçti ama kupayı alarak bunun izlerini bir parça olsun silebiliriz. Öncelikle Sivas’ı A.Aker’de geçip sonra finalde kupayı kaldırmak hepimiz için kara sezonun mutlu bitmesi anlamına geliyor. Bunu başaracak güçteyiz” diyerek kupanın bu sezon anlamlı olduğunun altını çiziyor.


Günebakış
Editör: TE Bilişim