Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi J Grubu ikinci maçında Lazio ile karşılaşıyor. Hüseyin Avni Aker’de oynanacak maç öncesi konuşan Trabzonspor Futbol Genel Koordinatörü Ünal Karaman, “Hem bizim tarihimiz açısından hem de Türk futbolu adına önemli bir müsabaka. Bizim hedefimiz gruptan çıkmak. Oynayacağımız her müsabakaya var olan puanları almak için çıkacağız. Umuyorum güzel bir müsabaka oynayıp arzu ettiğimiz sonuçları alacağız. Varşova maçına hazırlanacağız” dedi. 

Karaman, “Burada ki maçta ben gol atmıştım. Orada ki maçta Hami atmıştı. Bunlar Trabzonspor için önemli müsabakalar. Avrupa’da başarılı oluyorsanız, bu rakiplerle mutlaka oynuyorsunuz. Trabzonspor tarihi var oldukça Avrupa takımları Avni Aker’de oynayacaklar” dedi. 

Maçta hata yapılması takdirde Lazio’nun pahalıya ödeteceğini ifade eden Karaman, “Moral açısından çok önemli. Grupta belki de 1’incilik için çekişeceğiniz rakip ile oynayacaksınız. Bu tür müsakabakaları 3 puan ile bitirmek gerek. Bu puanlara ulaşmamız lazım. Ama ciddiye almadığınız takdirde veya bu tarz takımlara en ufak hata yaptığınız takdirde pahalıya ödetecek takımlar. Son derece ciddi hazırlanması gereken takımlar. Biz kendimize güveniyoruz ve gruptan çıkmak istiyoruz” dedi.

İşte İlk 11'LER

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut, Olcan, Zokora, Colman, Yusuf, Adrian, Malouda, Henrique

Yedekler : Zeki Ayvaz, Bamba, Giray, Aykut Akgün, Abdulkadir, Alanzinho, Janko

LAZİO: Marchetti, Cavanda, Cana, Ciani, Lulic, Biglia, Hernanes, Felipe Anderson, Onazi, Candreva, Perea

STAT:
Avni Aker

SAAT: 20.00

YAYIN: NTV

HAKEM: Martin Hansson

İnternet üzerinden yayın;
Editör: TE Bilişim