Fırtına, Play-Off serisinin 2. maçına Trabzon'da çıkıyor. Bordo-Mavililer, İstanbul'da yendiği Darüşşafaka'yı mağlup ederse yarı finalist olacak. Hem teknik kadro hem de yönetim çok iddialı.

Trabzon’da yeni heyecanın adı basketbol... Yakın geçmişte 2.Lig’den 1.Lig’e çıkan ve kısa sayılabilecek bir periyotta EuroChallenge finali oynayarak hedefini ortaya koyan Trabzonspor, Play-Off’ta da çıtayı yükseltti. İstanbul ekibi Darüşşafaka ile eşleşen ve rakibini ilk maçta deplasmanda yenmeyi başaran Bordo-Mavililer, bugün kendi evinde rövanşa çıkıyor. Galip gelmesi halinde seriyi 2-0’a getirecek olan Karadeniz temsilcisi, yarı finale de imza atmış olacak.

‘Artık geri dönüş yok’

Takım kapılarını dış dünyaya kapatıp son çalışmasını dün maçın oynanacağı salonda gerçekleştirirken, tarih yazan ekibin başkanı Abiş Hopikoğlu ise yine iddialı açıklamalar yaptı. 

Bu sezon yaşadıklarının ve bundan sonra da yaşatmayı hedeflediklerinin bir tesadüf olmadığını söyleyen Hopikoğlu, “Bir proje doğrultusunda ilerliyoruz. Kulübün desteği, sponsorumuzun yaptığı katkı derken ortak bir enerjiyle buralara kadar ulaştık. Kentin de heyecanı ve ilgisi yükseldi. Artık geri dönüşü olmayacak bir yoldayız. Deplasmanda kazandık ama bunun anlamlı hale gelebilmesi ve rakibimize avantaj teslim etmemek için işi Trabzon’da bitirmeliyiz” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim