3-1’lik Akhisar galibiyetinden sonra Trabzonspor’da yavaş yavaş kadroyu oturtmaya başlayan Şenol Güneş rakibe karşı ezici bir üstünlük yaratan bir kadro kurmayı planlıyor. Mili takıma gönderilen iki futbolcudan yoksun çalışmalarına devam eden Trabzonspor pilot takım olan 1461 ile bir hazırlık maçı da yaptı.

Orduspor galibiyeti ile uzun bir seriyi başlatmak isteyen Bordo Mavili ekipte artık mağlubiyete izin yok. Taraftar da artık mağlubiyet istemiyor.  Daha doğrusu artık kimsenin mağlubiyete tahammülü yok. Taraftarın bazı futbolculardan da beklentileri yükseldi. 2 haftadır ilk onbirde başlayan ve ülkesinin mili takımında forma şansı bulan büyük umitlerle alınan 1,96’lık forvet Marc Janko’dan taraftarlar artık goller bekliyor.

Son iki haftada on hafta üzerine forma şansı bulabilen Adrian Mierzejewski iki maçta attığı gollerle kendini kanıtlamaya başladı. Geçen yıl büyük ümitlerle alınan Polonya tarihini en pahalı futbolcusu Mierzejewski geçen yıl 47 maçta oynamasına rağmen golle tanışamamıştı. Fakat bu sezon başında da on hafta oynamayan Adrian bomba gibi takıma dönüş yapıp son iki maçta takımının yükünü sırtladı.

Artık gözler Ordu deplasmanına çevrilmiş durumda. Bordo Mavili ekip Ordu’dan da galibeyle dönüp taraftarını sevindirmek istiyor.