Avrupa Ligi’nde Hüseyin Avni Aker’de Legia Varşova’ya 1-0 yenilen Trabzonspor, Karabük’te resmen dağıldı. Ligde 4 maç üst üste berabere kalarak taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Bordo-Mavililar, Kırmızı- Mavililer önünde pozisyona bile girmekte zorlandı, haliyle gol atma girişimleri başka baharlara kaldı. Karadeniz ekibinin stoperleri, Karabük forvetlerine karşı etkisiz olduğu maçta Bordo-Mavililer,
kalesinde tam 3 gol gördü. Abdou Razack Traore’nin 2 golünün yanı sıra Zeki Yavru’nun kendi kalesine gönderdiği topta da başrol oynaması Vahid Halilhodzic’i çılgına çevirdi. Papadopoulos’un yokluğunda Mustafa Akbaş şans buldu. Genç savunmacının Traore’yi kaçırması ve kaleci Fatih Öztürk ile yalnız bırakması, defanstaki hataları gözler önüne serdi. Milli takım arasına moralli girmek isteyen ve Legia mağlubiyetini unutturmak hedefinde olan Trabzonsporlu futbolcular, Karabük’ten hezimetle ayrıldı.

Kanatlar S.O.S verdi!

Trabzonspor’da dün kanat oyuncuları, hücum hattına top taşımakta zorluk çekti. Legia maçında 11’de görev yapan Fatih Atik dün kesik yedi, yerine Sefa Yılmaz sağ kanatta görev aldı. Sol açıkta şans bulan Yatabare ise Sefa ile birlikte çizgiye inip hem Waris’i hem de Cardozo’yu topla buluşturamadı. Defansa da takviye yapamayan kanat oyuncuları, performanslarıyla vasatın çok altındaydı. 70. dakikada sahaya dahil olan Yusuf Erdoğan da Karabük’ün tecrübeli stoperleri Mabiala ve Erdem’i geçemedi, kaleyi bulan şut dahi çekemedi.