Legia Varşova karşılaşmasında sayısız gol fırsatlarını değerlendiremeyince müsabakadan 1-0 yenik ayrılan Trabzonspor, 2'nci yarıdaki futboluyla umut verdi.

2 FUTBOLCUDA SAKATLIK ŞOKU
Trabzonspor'un ligde aldığı 4 beraberliğin ardından UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda da mağlup olması, bordo mavililer arasında üzüntü yarattı. Alacağı bir galibiyetle gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantileyecek olan bordo mavili takım, bu şansın kaçırılmasının yanı sıra kaleci Onur ve Yunan stoper Papadoupulos'un sakatlıklarının şokunu da yaşadı. Kaleci Onur'un son durumunun yapılacak ayrıntılı kontrollerin ardından kesinleşeceği belirtilirken ilk belirlemelere göre Papadoupolos'un elmacık kemiğindeki sorunun oynamasına engel teşkil etmeyeceği açıklandı.

2'NCİ YARIDAKİ OFANSİF FUTBOL BEĞENİLDİ
Trabzonspor'da Onur ve Papadoupolos'un sakatlıkları, teknik direktör Vahid Halilhodziç'in bu sezon ligden sonra Avrupa Kupası'nda da 2'nci kez tribüne gönderilmesine rağmen 2'nci yarıda ortaya konduğu futbol beğenildi.

Polonya takımı Legia Varşova karşısında sayısız fırsattan yararlanamayan bordo mavili ekibin 2'nci yarıda ofansif futbol sergilenmesi, müsabakayı izleyenleri ileriye dönük olarak memnun etti.

BOSİNGWA SEVİNCİ
Trabzonspor'da Legia Varşova maçında 6 maç aradan sonra forma giyen Portekizli sağ bek Bosingwa'nın performansı, teknik kadroyu sevindirdi. Müsabakada hücuma verdiği katkıyla göze çarpan Bosingwa, bu sezon sadece UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme Turu'nda Rostov'la oynanan karşılaşmada forma giydi, sonrasında yaşadığı sakatlık nedeniyle Avrupa Kupası ve 4 lig maçını kaçırdı.

Bosingwa'nın dönüşü ve iyi futbolu nedeniyle taraftarlar sosyal medyada Portekizli oyuncuya övgüler yağdırdı. Taraftarlar mesajlarında, "Bosingwa Reis döndü", "Yeni transferimiz Bosingwa", "Reis sağdan yağ gibi akıyor" gibi ifadelerini kullandı.


Editör: TE Bilişim