Trabzon’da ligin ikinci yarısında gösterdiği başarılı performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Hakan Arıkan, Eskişehirspor maçı öncesi sarı kart sınırında bulunuyordu. Bu nedenle de dikkatli olan 34 yaşındaki file bekçisi her şeye rağmen kart görmemekten kurtulamadı. 68. dakikada Ali Palabıyık tarafından kart gösterilen başarılı oyuncu, önümüzdeki hafta Balıkesirspor maçında takımını yalnız bırakacak. Bu arada Salih Dursun da aldığı sarıyla cezalı duruma düştü.

Majeed Waris bildiğiniz gibi

Vahid Halilhodzic döneminde Rusya’nın Spartak Moskova takımından 6 milyon Euro’ya transfer edilen Majeed Waris, dün ilk 11’de yer aldı. Cardozo’nun yokluğunda kendisine forma şansı doğan Ganalı futbolcu, sezonun genelinde olduğu gibi yine taraftarlara hayal kırıklığı uğrattı. Beklentilerin çok altında kalan 24 yaşındaki futbolcu doğal olarak da eleştirilerin hedef adamıydı. Sezon sonunda gönderilecekler arasında yer aldığı iddia edilen Waris’in ligde henüz golü bulunmuyor.

‘Artık çözüm bulmamız gerekiyor’

2012-13 sezonunun yaz transfer döneminde Gençlerbirliği’nden 2.2 milyon Euro’ya transfer edilen Soner Aydoğdu da geldiği günden bu yana patlama yapamayan futbolcular arasında yer alıyor. Eskişehirspor yenilgisi sonrası kötü oynadıklarını itiraf eden 24 yaşındaki futbolcu, “Deplasmanda kötü gidiyoruz. Son zamanlarda bir tek Rize’de galip geldik. O da Karadeniz’de. Buna bir çözüm bulmamız lazım. Hiçbir futbolcu mağlup olmak istemez. Herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor, olmadı” dedi.
Editör: TE Bilişim