Gençlerbirliği'ni mağlup ederek Avrupa yolunda avantaj elde etmek istediklerini, tüm planlarını bu yönde yaptıklarını belirten Mandıralı, zorlu maçla ilgili olarak şöyle dedi: "Gençlerbirliği alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren bir takım. Bizim de kendi hedeflerimiz var. Bu noktada zevkli bir maç olacak. Kazanarak Avrupa hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyoruz. 90 dakika sonunda gülen taraf olmak için gerekeni yapacağız." 

'İşi erkenden bitirin' talimatı 
Hafta boyunca forvetler ve hücum oyuncularıyla özel olarak ilgilenen Mandıralı, zorlu karşılaşmanın kadrosunu da belirledi. Genç hoca sahaya Olcan, Yusuf, Özer ve Emre'li bir kadroyla çıkacak. Mandıralı'nın ofansif yönü güçlü olan bu dörtlüye 'İlk yarım saatte işi bitirin' talimatı verdiği belirtiliyor. Gençlerbirliği karşısında risk alarak oynayacak olan Mandıralı, orta sahada Rumen futbolcu Bourceanu ile Özer Hurmacı'ya güveniyor. Elazığspor karşısında da takımın en etkili isimlerinden olan tecrübeli oyuncuya Hami Mandıralı'nın Gençlerbirliği maçında da takımı yönlendirme görevi vereceği belirtildi.

G.BİRLİĞİ İLE 60. SINAV
Fırtına ile Gençlerbirliği, bugün yapacakları maçla birlikte ligde 60. kez karşılaşacaklar. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 59 maçta Trabzonspor 34 kez, başkent ekibi 11 kez kazandı. 14 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu periyotta Trabzonspor 116 gol atarken, 57 gol yedi.
Editör: TE Bilişim