Savunma futbolu oynattığı gerekçesiyle eleştirilen Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, oyun sistemini değiştiriyor. Karadeniz ekibi bugün Beşiktaş karşısına farklı bir yapı ile çıkacak. Akçay konu ile ilgili, "Rakibe biraz daha önde basan ve arkada risk alan oyun anlayışı ile oynayacağız iç sahada. Bedelini göreceğiz. Beklentiler doğrultusundan ziyade ikinci yarı itibariyle taraftarımıza karşı sanki bu fedakarlığı yapmamız gerektiğini düşündük. Deplasmanda aynıyız, asla değişmeyeceğiz" açıklamasını yaptı. 

TUTTUĞUNU KOPARAN TAKIM 
Akçay, "Diyorlar ki, 'Ben Trabzonspor taraftarıyım, biz sizden daha hareketli, daha zevkli daha mücadeleci bir oyun tuttuğunu koparan bir anlayışla yardımlaşma ile ilgili bir oyun bekliyorum kardeşim, bunu sizde göremediğimiz için biz sizi izlemeyeceğiz.Taraftarsız bir maç tat vermiyor. Biz mümkün olduğunca daha iyi oynamaya ve onları daha iyi temsil etmeye çalışacağız" dedi.

SiFTAH YAPMAK iSTiYOR
Akçay, bordo-mavili takımın başında İstanbul'un 3 büyük takımından biri olan Beşiktaş karşısında ilk galibiyetini evinde oynayacağı maçta yaşamak istiyor. Ligin ilk yarısında Beşiktaş'a 2-0, G.Saray'a ise 2-1 mağlup olan Karadeniz ekibi Fenerbahçe ile golsüz berabere kalmıştı.