Trabzonsporlu taraftarlar, aradan 18 yıl geçmesine rağmen, şehitlerini unutmadı. Trabzonspor taraftarı Barış Karadeniz'in sosyal medya hesabından duyurduğu Mevlüdi Şerif, 22 nisan Çarşamba günü akşam namazından sonra Boztepe Osmanlı Camii'de okutulacak.

TRABZON'A ÇAĞRI;

"17.04.1997 Türkiye kupası final maçı dönüşü trafik kazasında hayatını kaybeden can kardeşlerimiz ve tüm taraftarlarımız için yarın çarşamba akşam namazından sonra Boztepe Osmanlı Camiinde Mevlid-i Şerif okutulacaktır. Tüm dostlara duyurulur..."

ŞEHİTLERİMİZİ HATILAYALIM;


Trabzonspor finale çıkmış, rakibi ise Kocaelispor olmuştur. Trabzon’da oynanan ilk maç 1-1 beraberlikle sonuçlanmış, şampiyonu belli edecek ikinci maç ise 16 Nisan 1997 tarihinde Kocaeli’de oynanacaktır.

Çevre illerdeki Trabzonsporlular bu önemli maçta takımını yalnız bırakmamak için yine yollara düşmüştür. Fakat İsmet Paşa Stadyumu’nda oynanan karşılaşma Kocaelispor’un 1-0’lık üstünlüğüyle tamamlanmış ve ne yazık ki Trabzonspor kupayı müzesine götürememiştir. Uzak şehirlerden gelen taraftarlar evlerine üzgün dönecektir.

5’i dışında…

Alaaddin Aygün, Gökmen Karakullukçu, Bülent Dönmez, Kemal Yılmaz ve Faruk Genç, takvimler 17 Nisan 1997’yi gösterirken, Kızılcahamam’da geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatlarını kaybederler… Kocaeli dönüş yolunda benzinleri biten ve arabalarını itmeye çalışırken bir kamyonun kurbanı olan 5 canımız 18 Nisan günü toprağa verilir…

Aradan 18 koca sene geçti… Acıları hala taptaze. 

Trabzonspor sevdası uğruna çıktıkları yollarda hayatını kaybeden taraftarlarımızı bir kere daha rahmetle anıyor, yakınlarına sabır diliyoruz.

Mekanınız cennet, ruhunuz şad olsun…