Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında ilk 5 mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde Kayserispor evinde Trabzonspor'u 2-1 yenmeyi başararak 3 puanı hanesine yazdırdı. Sarı kırmızılı ekibe 3 puanı getiren goller 63. dakikada Diego Biseswar ve 76. dakikada Bobo kaydetti. Trabzonspor'un tek sayısı ise 88. dakikada Olcan'dan geldi. Konuk ekip Trabzonspor maç boyunca etkili bir performans gösteremezken Kayserispor'da bu sezon gol yükünü çeken isimlerden biri olan Bobo ve mücadelede ikinci yarıda oyuna giren Biseswar etkili oyunlarıyla Trabzonspor'un mağlup olmasını sağladılar.

OYUN ORTA ALANDA SIKIŞTI

Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanan ve Yunus Yıldırım'ın yönettiği mücadeledenin ilk 20 dakikası tempo açısından oldukça düşük bir seyirde geçti. Trabzonspor savunmacıları Bobo'yu iyi marke ederken Kayserispor orta sahası ise Trabzonspor'un olgunlaşmaya başlayan ataklarında iyi savunma yapınca oyun orta alanda sıkıştı.

İLK TEHLİKE KAYSERİSPOR'DAN

Mücadelede ilk tehlike 25. dakikada Kayserispor'dan geldi. Ceza sahası dışında topla buluşan Yener Arıca çektiği şutla Trabzonspor kalesini yokladı ancak top az farkla auta gitti. Pozisyon açısından kısır geçen mücadele ilk 45 dakika golsüz sona erdi.

OLCAN'IN FÜZESİ GÖKHAN'A TAKILDI

Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takım teknik direktörü de oyuncu değişikliği yapmadan takımlarını sahaya sürerken ikinci yarıda ilk tehlikeli pozisyon Trabzonspor'dan geldi. Konuk ekipte 51. dakikada Olcan serbest vuruştan oldukça sert bir şut gönderirken kaleci Gökhan yaptığı başarılı kurtarışla skor tabelasının değişmesini önledi.

BİSESWAR SKORU DEĞİŞTİRDİ

Kayserispor teknik direktörü Robert Prosinecki 60. dakikada Okay'ı oyundan alıp Biseswar'ı oyuna sürerek ilk taktik hamlesini yaparken bu hamle kısa sürede sonuç getirdi. Oyuna girmesinin üzerinden 3 dakika geçen Diego Biseswar
Bobo'nun pasında ceza sahası içerisinde yaptığı tek vuruşla kaleci Onur Kıvrak'ı avladı ve Kayserispor rakibi karşısında 1-0 öne geçti.

BOBO MESAİYE BAŞLADI

Kayserispor'un 1-0 öne geçmesinin ardından Trabzonspor rakip kaleye daha fazla oyuncu ile giderken Kayserispor bu durumu lehine çevirmeyi bildi. Mücadelenin 76. dakikasında hızlı atağa kalkan Kayserispor'da bu kez ilk golün aksine Biseswar'ın asistinde topla buluşan Bobo, düzgün bir vuruşla skoru 2-0'a taşıdı.

OLCAN UMUTLANDIRDI AMA...

Rakibi karşısında 2-0 geri düşen Trabzonspor 87. dakikada Olcan Adın ile umutlandı. Deneyimli futbolcu ceza sahası dışından çektiği şutla rakip fileleri sarstı ve skoru 2-1'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-1 Kayserispor'un üstünlüğü ile sına erdi.

Alınan bu sonucun ardından Kayserispor puanını 46'ya yükseltirken Trabzonspor 43 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta karşılaşamalarında Kayserispor 12 Mayıs'ta Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Trabzonspor ise aynı tarihte evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak.

Editör: TE Bilişim