Ersun Yanal'ın takımın başına geçmesinden sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin çalışma salonlarında büyük yeniliklere gidildi.

Sabah basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Ersun Yanal, kahvaltı sonrasında tesislerde yapılan yenilikleri detaylı bir şekilde basın mensuplarına anlattı.

Ersun Yanal, ilerleyen haftalarda takım ve basın mensupları ile beraber yeni yapılan Akyazı Stadı'nı da ziyaret edip, eksikleri hep beraber görüntüledikten sonra dile getirilmesinin etkili olacağını söyledi.


TRABZONSPOR SOSYAL MEDYADA

Gazeteci Ali Savaş'ın,"kulüpten haber almakta zorluk çekiyoruz. Maç yoğunluğu nedeniyle basına gerekli zamanı ayıramıyorsunuz ama bizlerin de manşetlerimizi Trabzonspor ile doldurmamız gerekiyor. Haftada en azından bir gün resmi site üzerinden haber değeri taşıyacak yayınlar yaparsanız, herkes kendine göre manşetler atarak okurlarını bilgilendirir." şeklinde yönelttiği öneri, Ersun Yanal tarafından olumlu karşılandı.

Ayrıca Trabzonspor Kulübü'nün çiçeği burnunda iletişim sorumlusu Can Karyağdı da, " bundan sonra soyunma odasında, tesislerde, Avni Aker'de, yani Trabzonspor takımının olduğu her yerde yaşanacak çok özel videolar Trabzonspor Kulübü'ne ait sosyal medya hesaplarına yüklenecek." şeklinde konuşarak Trabzonsporlu taraftarlara ve basın mensuplarına müjdeyi verdi.

HaberTS.com / Ali Çil
Editör: TE Bilişim