Yıllarca İspanya'da top koşturduktan sonra geçtiğimiz sezon Türkiye'ye gelen ve İstanbul Büyükşehir Belediye formasıyla gollerine devam eden Pierre Webo, golcü arayışındaki Trabzonspor'un hedefindeki ilk isim... İlk yarıda sadece 19 gol atarak rakiplerinin hayli gerisinde kalan Trabzonspor, Kamerunlu yıldızı transfer etmek için düğmeye bastı. Başkan Sadri Şener'in 30 yaşındaki Webo için menajeri Serdar Dağlı ile bir araya geldiği ve futbolcunun fikrini sorduğu öğrenildi.
 
BÜYÜKŞEHiR'i iKNA EDiN
Pierre Webo'nun Trabzonspor gibi şampiyonluğa oynayan bir takımda forma giymek istediğini söyleyen menajer Dağlı'nın, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u ikna etmeniz halinde Webo, seve seve Trabzon'a gelir. Sözleşmesi 2015'te bitiyor. Önce bonservisi çözmelisiniz" dediği öğrenildi.
 
AFRiKA KUPASI'NDA OYNAMIYOR
Fırtına'nın Webo'yu istemesinin bir diğer nedeni ise Kamerun'un Afrika Uluslar Kupası'nda yer almıyor olması... Şenol Güneş, ligi yakından tanıyan ve Türkiye'de kendini kanıtlayan Webo'nun takıma direkt katkı sağlayacağını düşündüğü için bu transferde ısrarcı.

Editör: TE Bilişim