Dış dünyaya kapılarını kapatan Trabzonspor, İtalya'nın Juvestus takımıyla UEFA Avrupa Ligi 2. Turu rövanş maçında sahasında oynayacağı karşılaşmada, sürprize hazırlanıyor. Alınan saha sonuçları ve oynanan futbol teknik sorumlu Hami Mandıralı'ya ve takıma karşı olan güveni arttırması bu maç öncesi bordo-mavililerin en büyük kozu. 

Teknik Direktör Mustafa Akçay'ın istifasının ardından takımın başına geçen teknik sorumlu Hami Mandıralı, bordo-mavili ekibin başında çıktığı maçlarda takımın sergilediği futbolun yanı sıra yaptığı değişikliklerle büyük bir beğeni kazanırken, genç teknik adam, Akçay'ın takımdan ayrılmasından sonra yakaladığı güven ortamını sürdürme adına İtalya devi karşısında sürpriz yaparak yeni bir tarih yazmayı hedefliyor. Özellikle, Kayserispor karşısındaki geri dönüş ve gelen galibiyet teknik sorumlu Hami Mandıralı'ya olan güveni zirveye çıkarırken, 2-0'ın rövanşında bordo-mavililer Juventus karşısında zoru başarmak için mücadele edecek.

DIŞ DÜNYAYA KAPILAR KAPANDI

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2 .Tur rövanş maçında Juventus ile oynayacağı müsabaka öncesi dış dünyaya kapılarını kapattı. Teknik Sorumlu Hami Mandıralı, zorlu maç öncesinde oyuncularını kafa olarak bu maça hazırlıyor. Juventus ile oynadıkları maçın kasetini yardımcılarıyla birlikte incelemeye alan Mandıralı yaptıkları hataları ve rakibin eksik yönlerini tespit ederek futbolcularıyla paylaşıyor. İtalya devi karşısında deplasmanda oynadıkları ilk maça vurgu yapan genç teknik adam, sahalarında oynayacakları rövanş maçında da aynı kararlılıkta ve istekte olmaları gerektiğini belirtiyor. Juventus maçında büyük bir taraftar desteğini arkalarına alarak mücadele edeceklerini futbolcularına anlatan Mandıralı, "İlk maçta skor olarak camiamızı mutlu etmese de, sahada ortaya koyduğumuz futbol ve gösterdiğimiz mücadele büyük bir beğeni kazandı. Camiada bize karşı olan güveni arttırdık. İlk maçta oynadığımız futbolun karşılığını alamadık ama bu kez taraftarımızın büyük desteği arkamızda olacak. Onların desteğini bizim iyi futbolumuzla birleştirdiğimizde yeni bir zafer yaşayacağımıza inanıyorum. Yeter ki iyi mücadele edelim ve ne olacağını hep birlikte görelim" diyerek oyuncularını zorlu maça motive ediyor.

MANDIRALI ORTA SAHAYI KALABALIK TUTMAYI PLANLIYOR

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, zorlu Juvestus maçında rakibin karşısına ilk maçta olduğu gibi orta saha oyuncularından oluşan bir sistemle çıkmayı planlıyor. Oyunun ilerleyen bölümlerinde kozlarını kullanmayı hedefleyen genç teknik adam, Juventus'un etkili hücum oyuncularını durdurup, hızlı hücumla rakibini avlamaya çalışacak. Colman, Zokora ve Bourceanu'yu 11'de sahaya sürmesi beklenen Hami Mandıralı, aynı zamanda Olcan ve Özer'in de bu üçlüye yardım etmesini isteyecek. Malouda'nın takımla birlikte çalışmalara başlamasına Hami'nin kafası biraz karıştırsa da maç eksiği olan oyuncusunu bu karşılaşmada kullanıp kullanmayacağı ise yapılacak olan antrenmanlardaki durumu belirleyecek. Hücum hattında ise Emre Güral'ın performansından memnun olmayan genç teknik adamın Janko veya Henrique ikilisinden birine şans vermesi bekleniyor.